• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Omvormers voor bewakingscamera's

Binnen ons assortiment vind je meerdere soorten omvormers. Door het gebruik van een omvormer kun je de signalen van jouw beveiligingscamera’s omzetten naar een andere indeling. Dat zorgt ervoor dat deze signalen (beelden in dit geval) makkelijker te bekijken zijn.

Wat zijn omvormers voor beveiligingscamera’s?

Door middel van een omvormer kun je de signalen van jouw beveiligingscamera’s omzetten naar andere soort indelingen. Hierdoor kun je de beveiligingscamera bijvoorbeeld makkelijker aansluiten op je tv, monitor of recorder. Zo krijg je dus altijd een helder beeld van de beelden van jouw beveiligingscamera’s.

Wat voor soort omvormers vind je binnen ons assortiment?

Binnen ons assortiment vind je altijd meerdere omvormers op het gebied van beveiligingscamera’s. Zo hebben we op dit moment een omvormer van VGA naar S-Video of CVBS, een omvormer voor BNC camera’s naar VGA beeldscherm en een omvormer voor meerdere signalen naar HDMI.

30 dagen bedenktijd

Was de omvormer voor het signaal van beveiligingscamera’s toch niet helemaal wat je zocht? Of ben je uiteindelijk niet tevreden over de aankoop hiervan? Geen probleem! Dan kun je je product binnen dertig dagen retour sturen of langsbrengen bij onze vestiging in Hoogeveen.

Hoogwaardige kwaliteit

De omvormers van CCTVWinkel zijn van uitstekende kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat jij de signalen van je beveiligingscamera’s op de juiste manier overzet. Dat resulteert er vervolgens weer in dat jij altijd het gewenste signaal uit de omvormer kunt krijgen. Omvormers geven jou meer mogelijkheden om je beelden te bekijken!

Neem contact op

Bovenstaande producten kunnen je dus helpen bij het op de juiste manier omvormen van het signaal van je beveiligingscamera’s. Ben je er niet helemaal over uit welk model jij nodig hebt om je verschillende apparaten met elkaar te verbinden? Neem dan gerust contact met ons op! Ook voor al je vragen met betrekking tot onze overige producten staan wij je graag te woord.