• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Netwerk switches voor netwerken en HD IP camera's

Breid het aantal netwerkpoorten in je netwerk uit met een netwerk switch. Switchpoorten hebben een snelheid van 100 of 1000 Mbit/sec en zijn geschikt voor alle apparatuur met een RJ45 netwerkaansluiting. Je kunt deze switches ook combineren met HD IP camera's en PoE switches.

Let op: Onderstaande switches beschikken zelf niet over PoE (Power over Ethernet) poorten, hiervoor heb je een PoE switch nodig.

TP-link 5 poort 10/100 Mbit switch
5 poorten 10/100 Mbit, unmanaged, plug&play
    Bekijk alle informatie
TP-link 8 poort 10/100 Mbit switch
8 poorten 10/100 Mbit, unmanaged, plug&play
    Bekijk alle informatie
TP-link 5 poort 10/100/1000 Mbit switch
5 poorten 10/100/1000 Mbit, unmanaged, plug&play
    Bekijk alle informatie
TP-link 8 poort 10/100/1000 Mbit switch
8 poorten 10/100/1000 Mbit, unmanaged, plug&play
    Bekijk alle informatie
TP-link 16 poort 10/100 Mbit switch
16 poorten 10/100 Mbit, unmanaged, plug&play
    Bekijk alle informatie

Verschillende doeleinden voor netwerk switch

Netwerk switches zijn uitermate geschikt voor het aansluiten van IP camera's, maar ook voor het verbinden van verschillende PoE switches met het netwerk. Uiteraard kun je ook gewoon je PC, laptop of printer met een netwerk switch aansluiten. Je maakt hierbij altijd gebruik van kabels met een RJ45 stekker, zoals onze UTP netwerkkabels.

 

PoE voor IP camera's

Bijna alle IP camera's in ons assortiment kun je voeden door middel van PoE, oftewel Power over Ethernet. Bovenstaande netwerk switches beschikken niet over PoE. Uiteraard kun je een IP camera wel aansluiten indien je deze voorzien hebt van een losse 12 volt adapter. Toch liever gebruik maken van PoE?

 

Welke netwerk switch kies je?

In onze webshop vind je verschillende modellen netwerk switches. Zo kun je kiezen voor switches met 5 tot 16 poorten en tussen modellen met een snelheid van maximaal 100 Mbit per seconde, of maximaal 1000 Mbit per seconde. Voor switches waar je slechts enkele IP camera's, of alleen computers/laptops/printers op aansluit is een poort snelheid van 100 Mbit voldoende.

Wanneer kies je een netwerk switch met 1000 Mbit?

Wil je meerdere PoE switches en een NVR recorder verbinden met de netwerkswitch, dan raden we aan te kiezen voor een model van 1000 Mbit. Twijfel je nog? Neem dan contact met ons op. Onze product experts helpen je graag verder bij het maken van de juiste keuze.

Andere producten

CCTVWinkel is jouw partner op het gebied van beveiligingscamera’s en sets. Wij voorzien je daarnaast in verschillende accessoires of randapparatuur die belangrijke functies toevoegen aan de beveiliging van je eigendommen. Ook wanneer je zoekt naar een ander product op het gebied van beveiligingscamera’s, kun je bij ons terecht!

Bekijk andere randapparatuur om camerabewakingssysteem compleet te maken:

 
 

Neem gerust contact op

Bovenstaande producten helpen bij het uitbreiden van het aantal netwerkpoorten in je netwerk. Kom je er niet helemaal over uit welke soort netwerk switches je nodig hebt om voldoende netwerkpoorten te krijgen? Neem dan gerust contact met ons op! Ook voor al je vragen met betrekking tot onze overige producten staan wij je graag te woord.