• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Randapparatuur camerabeveiliging e.d.

Om je camerabewakingssysteem compleet te maken kun je extra randapparatuur toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan PoE apparatuur of infraroodlampen die het voor iedere beveiligingscamera mogelijk maken om in het donker te filmen. Bekijk nu onze aangeboden randapparatuur en bestel eenvoudig online.

PoE apparatuur

HD-IP camera's kunnen gevoed worden via het netwerk. De zogenaamde PoE, oftewel Power-over-Ethernet Technologie, zorgt dan voor een netwerksignaal en voeding rechtstreeks vanuit de PoE switch of -module. Uiteraard hebben we ook goedkopere passieve PoE modules/splitters.

 

Infraroodlampen

De meeste bewakingscamera's beschikken over infraroodverlichting, toch kan het handig zijn extra lampen te plaatsen. Beeld komt tot stand door licht, hoe meer licht, hoe meer er zichtbaar is. Let er wel op dat het beeld niet overbelicht raakt. Een object vanuit meerdere hoeken verlichten kan interessant zijn.

 

Omvormers

Om het beeld van een bewakingscamera direct op een monitor te bekijken moet je het signaal omvormen. In onze webshop vind je HD-SDI en analoge omvormers voor BNC, VGA, HDMI en S-video. Uiteraard vind je in deze categorie ook een verzameling grote en kleine monitoren om aan te sluiten op een omvormer, of rechtstreeks op de recorder.

 
 

Video baluns

Bij standaard analoge camera's is het mogelijk om het signaal van één of meerdere camera's via een video balun te versturen. Het signaal gaat dan via één netwerkkabel naar de video balun aan het andere einde van die kabel. We hebben video baluns met 1, 4 of 8 poorten. Daarnaast kun je gebruik maken van een actieve balun voor lange afstanden.

 

PTZ controllers

Heb je een PTZ camera (Pan, tilt, zoom)? Dan kun je een externe afstandsbediening gebruiken om deze te bedienen. In onze webshop vind je veelzijdige controllers, zelfs met kleurenscherm zodat je daarop ook het beeld kunt bekijken.

 

Netwerk switches

Met onze netwerk switches kun je vanuit één netwerkkabel tot wel 6 verschillende apparaten van internet voorzien. Je plugt één UTP netwerkkabel in de netwerk switch die verbonden is met internet, vervolgens kun je de andere apparaten ook met UTP netwerkkabels verbinden aan de switch en daarmee met het internet.

 

Randapparatuur op maat

Ben je op zoek naar specifieke randapparatuur die je niet in ons online aanbod terugvindt? Neem dan gerust contact met ons op, dan kijken we samen hoe we de voor jouw optimale situatie kunnen creëren.

Contact opnemen

Ook voor vragen over ons huidige aanbod camera’s, recorders, randapparatuur en meer kun je altijd bij ons terecht. Kom langs in onze showroom in Hoogeveen of neem telefonisch, per mail of via ons contactformulier contact op.