incl. BTW

Klantenservice

Het is telefonisch momenteel erg druk, we verzoeken je daarom een e-mail te sturen.

0528 - 522 182
Ma-Vr: 13:00 - 16:00

info@cctvwinkel.nl
Ma-Vr: 10:00 - 17:00

Showroom
Piet Soerstraat 1
7903TJ Hoogeveen

Bezoek & afhalen op afspraak


Samenwerking PolitieGratis hulp op afstand

We kunnen camerabewaking sets leveren tot wel 64 camera's, maar we hebben er bewust voor gekozen om hiervoor geen prijzen op de website te vermelden. Veel klanten hebben namelijk meer behoefte aan een maatwerkoplossing als het om grotere beveiliging installaties gaat. We weten bij een maatwerkoplossing zeker dat alles aan je wensen en eisen voldoet.

Offerte op maat

We maken graag een offerte op maat voor je, meestal heb je deze offerte binnen circa 2 uur als je op werkdagen tussen 10:00 en 17:00 contact opneemt.


Weet je al wat je nodig hebt?

Als je al een cameramodel en recorder hebt uitgezocht kun je dit natuurlijk gewoon in je aanvraag laten weten. Als je verschillende camera's wilt hebben, of twijfelt over een model kun je dit natuurlijk ook gewoon aangeven. Heb je nog geen exact model, maar weet je bijvoorbeeld wel welke resolutie je wilt, dan adviseren we je graag verder.


Kunnen we je adviseren

Heb je nog helemaal geen idee wat je wilt, of heb je alleen je wensen en eisen op papier staan zonder dat je daar een product bij hebt gekozen? Dan adviseren we je graag in het hele proces. Vaak duurt het bij deze aanvragen wel iets langer voordat je een offerte ontvangt omdat we eerst met elkaar overleggen.

Goed om te weten

We werken zo transparant mogelijk, daarom krijg je van ons niet alleen een prijs, maar kun je bij twijfels ook gerust vragen hoe die prijs tot stand gekomen is. We werken namelijk met vaste prijzen op basis van de afname. Dit is ook het geval bij de camerabewaking sets met 1 t/m 8 camera's op de website.

Ook als je kiest voor een complete maatwerkoplossing met verschillende cameramodellen en eventueel meerdere recorders maken we altijd een scherpe setprijs, gebaseerd op dezelfde kortingen als bij andere camerabewaking sets zodat je nooit teveel betaalt.

Dit hebben we nodig bij een offerte aanvraag

We kunnen het snelst een offerte maken als we zoveel mogelijk informatie hebben. Denk daarbij aan:

- Aantal camera's
- Resolutie van de camera's
- Nachtzicht van de camera's
- Type camera (4-in-1 of IP camera)
- Eventuele PoE oplossing (in de recorder of met een PoE switch)
- Gewenste model of kleur
- Opname capaciteit in dagen
- Budget

Als je de camera's ook door ons wilt laten installeren is het handig om te weten om wat voor gebouw het gaat (woonhuis, winkel, bedrijfspand, etc), maar ook waar dit is en hoe groot het is. Foto's of een plattegrond/schets vinden we ook handig.

Mogelijkeden bij IP camera sets & 4-in-1 camera sets

Hieronder een klein overzicht van de mogelijkheden die we kunnen bieden bij IP camera sets en 4-in-1 camera sets met meer dan 8 IP camera's.

- Recorders voor 4, 8, 16, 36 of 64 bewakingscamera's
- Mogelijkheid tot het combineren van bestaande camera's met nieuwe
- 2, 4, 5 of 8 MegaPixels of een combinatie daarvan
- Aan te sluiten met reeds aanwezige kabels, of nieuwe kabels
- Opname capaciteit tot wel 3 maanden

Staat jouw gewenste oplossing er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Bekijk onze contactgegevens
arrow_upward