incl. BTW

Klantenservice

Het is telefonisch momenteel erg druk, we verzoeken je daarom een e-mail te sturen.

0528 - 522 182
Ma-Vr: 13:00 - 16:00

info@cctvwinkel.nl
Ma-Vr: 10:00 - 17:00

Showroom
Piet Soerstraat 1
7903TJ Hoogeveen

Bezoek & afhalen op afspraak


Samenwerking PolitieGratis hulp op afstand

We hebben verschillende soorten camerabewaking sets op onze website staan. Niet bij alle sets worden dezelfde producten meegeleverd. Op deze pagina lees je wat we standaard leveren bij onze IP camera sets.

Standaard inbegrepen

IP camera('s)
Standaard bestaat de set natuurlijk uit één of meerdere IP camera's. Het type IP camera vind je in de lijst met specificaties van de set. Daar vind je ook de link naar de pagina van dat type camera met nog meer cameradetails.

De recorder
Voor het opnemen van je camerabeelden heb je een recorder nodig. Standaard is deze met 1000 GB opslagcapaciteit uitgerust (je kunt dit uitbreiden) en de standaard set bestaat uit een recorder zonder PoE.

Niet inbegrepen

Bekabeling
Je hebt kabels nodig om je IP camera's aan te sluiten op het netwerk of op de recorder, deze zijn niet standaard meegeleverd.

Voeding voor de camera('s)
De voeding voor de camera's is niet standaard meegeleverd, let hier dus op bij het bestellen.

Veel gestelde vragen

De meest gestelde vragen (en hun antwoorden) over waarom we standaard iets wel of niet leveren vindt je hieronder.

Waarom standaard maar 1000 GB opslag?

Standaard zijn al onze recorders met 1000 GB opslag, dat doen we omdat dit voor veel klanten al voldoende is. Het kan natuurlijk zijn dat jouw wensen/eisen anders zijn, maar daarom bieden we bij alle IP camera sets en recorders de mogelijkheid om de opslagruimte uit te breiden. Op deze manier betaal je alleen voor de opslagruimte die je echt nodig hebt.

Waarom geen PoE recorder bij een set?

Iedere situatie is anders en iedereen heeft andere wensen/eisen/mogelijkheden, daarom bieden we de standaard IP camera sets aan met de meest eenvoudige recorder (zonder PoE). Je kunt dan zelf kiezen of je de set wilt uitbreiden met een recorder inclusief PoE poorten, of bijvoorbeeld een losse PoE switch of voeding gebruikt. Op deze manier betaal je niet onnodig voor een PoE recorder als je deze functie niet kunt of wilt gebruiken.

Waarom geen kabels bij een IP camera set?

IP camera's sluit je aan met netwerkkabel, dezelfde kabel die je ook gebruikt voor het aansluiten van je computer, TV ontvanger, etc. Omdat iedere situatie anders is vinden we het zonde om standaard bijvoorbeeld voor elke camera 15 meter kabel te leveren. Voor sommige camera's is dit misschien precies genoeg, maar de meeste klanten zullen dan teveel, of juist te weinig hebben. Daarom bieden we een ruim assortiment kabels aan en kun je zelf de gewenste lengte kiezen. Op deze manier betaal je niet voor kabels die je misschien toch niet gebruikt.

Als je nog kabels hebt kun je die natuurlijk ook gewoon gebruiken.

Waarom geen voeding voor de IP camera's?

Je hebt bij IP camera's twee manieren om je camera van voeding te voorzien: Power over Ethernet (PoE) of via een 12 volt adapter. Omdat we niet weten hoe jij jouw camera's het liefst kunt en wilt aansluiten kunnen we ook niet voor je kiezen welke voeding je wel of niet wilt.

Als je een 12 volt voeding wilt gebruiken bieden we die natuurlijk gewoon aan in onze webshop, maar het is zonde als deze standaard in de set zit (en je er dus voor moet betalen) en je hem niet gebruikt.

arrow_upward