• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

8 MegaPixel IP camera's - 4K ultra HD IP camera

Het allerscherpste beeld in de hoogst mogelijke resolutie, dat bereik je alleen met 8 MegaPixel, oftewel: 4K ultra HD IP camera's. Het beeld is ruim vier keer groter dan het beeld van 1080p HD IP camera's en daarmee is elk detail haarscherp in beeld. Daarnaast beschikken onze bewakingscamera’s 4K over de modernste technieken voor bijzonder mooi beeld, zowel 's nachts als overdag. Geschikt voor binnen én buiten.

Maximale resolutie
Nachtzicht
Lens & kijkhoek
Kleur
Neview CHD-4KD5-G - 8.0 MegaPixel (4K UHD) IP camera met PoE
4 mm vaste lens, kijkhoek 83 graden
8.0 MegaPixel video, 3840 x 2160 pixels
Tot 20 meter nachtzicht, voor binnen en buiten
    Bekijk alle informatie
Neview CHD-4KD5-W - 8.0 MegaPixel (4K UHD) IP camera met PoE
4 mm vaste lens, kijkhoek 83 graden
8.0 MegaPixel video, 3840 x 2160 pixels
Tot 20 meter nachtzicht, voor binnen en buiten
    Bekijk alle informatie
Neview CHD-4KB8 - 8.0 MegaPixel (4K UHD) IP camera met PoE
4 mm vaste lens, kijkhoek 83 graden
8.0 MegaPixel video, 3840 x 2160 pixels
Tot 20 meter nachtzicht, voor binnen en buiten
    Bekijk alle informatie

4K ultra HD = 4 x full HD

Wist je dat 4K ultra HD maar liefst vier keer zo groot is als full HD? Daar komt ook de term 4K vandaan. Een 4K ultra HD IP camera geeft het beeld haarscherp en groot weer, je kunt daardoor details uitmuntend waarnemen. In pixels is het formaat van een 4K ultra HD IP camera 3840 x 2160 pixels. 4K camera's noemen we ook wel Ultra HD of UHD. De kortste benaming is ‘4K UHD’.

Hoe groot is 4K UHD?

Het is lastig om een vergelijking te maken als je niet helemaal weet waar het over gaat. Daarom hebben we een afbeelding ter illustratie gemaakt. In deze afbeelding zie je de verhouding tussen 4K ultra HD en andere resoluties. Let op: de afbeelding is niet op ware grootte, maar wel in verhouding.

Wanneer gebruik je een 4K UHD camera?

Dit is de ideale resolutie voor bijvoorbeeld:

  • winkels met kleine artikelen
  • grote gebieden zoals parkeerplaatsen, sportvelden en winkelstraten

Door de hoge resolutie is goed zichtbaar wie wat doet. Dat is per slot van rekening waarvoor je bewakingscamera's aanschaft.

4K ultra HD thuis toepassen?

4K ultra HD camera's worden nog niet veel thuis toegepast. Enerzijds vanwege de prijs, anderzijds omdat de oppervlakte bij de meeste woonhuizen niet enorm is. Een 5 MegaPixel of soms zelfs 1080p camera voldoet daar vaak prima. Wil je weten of jij een 4K ultra HD kunt gebruiken in jouw situatie? Neem dan gerust contact met ons op.

4K beveiligingscamera set

Wil je meteen klaar zijn? Schaf dan voordelig een 4K beveiligingscamera set aan. In onze webshop vind je verschillende sets met één of meerdere camera’s. Alle sets zijn voorzien van een PoE recorder. Een beveiligingscamera set is altijd voordeliger dan het aanschaffen van losse producten.