• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Laat je beoordeling achter en win een accu bouwlamp!

Wie wil dat nou niet? Zo'n handige accu bouwlamp voor de klusjes op plaatsen waar het eigenlijk net te donker is? En dan maak je ook nog eens gratis kans om deze accu bouwlamp ter waarde van € 29,99  te winnen!

Hoe maak je kans?

Door een beoordeling te schrijven maak je gratis kans. Elke beoordeling telt één keer mee, als je dus een beoordeling bij Kiyoh, Google en op onze website schrijft maak je drie keer kans!

Beoordeling op onze website
Een beoordeling op onze website gaat over het product zelf. Je kunt een beoordeling schrijven door naar het product te gaan en daar op het tabblad "reviews" te klikken. Daar staat de knop "schrijf ook een beoordeling".

Beoordeling bij Kiyoh
Kiyoh nodigt je automatisch uit voor het schrijven van een beoordeling op hun website. Die beoordeling gaat over ons als bedrijf, onze informatievoorziening, klantenservice en het product. Heb je geen e-mail gehad? Dan kun je via deze link een beoordeling achter laten.

Beoordeling bij Google
Wil je een beoordeling bij Google achterlaten? Dan kun je dat via deze link doen. We lezen graag wat je van ons vind en laten dat ook graag aan andere bezoekers zien. Voor een beoordeling via Google heb je wel een google account nodig.

Moet het een positieve beoordeling zijn?

Die zien we natuurlijk het liefst, anders hebben we iets fout gedaan. We stellen echter maar één eis aan de beoordeling(en) die je schrijft: beschrijf je eigen ervaring in je eigen woorden. Is je beoordeling negatief? Dan loot je alsnog mee voor de prijs, daarnaast bieden we je alvast onze excuses aan en proberen we je zo snel mogelijk te helpen met je probleem.

Productspecificaties

De prijs betreft een EcoProLed ASW-10W22 (EAN 8719425710419). Dit is een 10 watt accu bouwlamp met 700 lumen in de lichtkleur 6500K. Deze accu bouwlamp is voorzien van een 2200 mAh accu. Een oplader voor thuis en voor in de auto zijn meegeleverd. De normale verkoopprijs bedraagt € 29,99 excl. BTW.

Voorwaarden

Aan deze actie zijn enkele voorwaarden verbonden: 

  • Elke beoordeling telt mee tijdens de loting, schrijf je 3 beoordelingen op verschillende plaatsen, dan tellen deze alle drie mee. Meerdere beoordelingen op één plaats tellen niet mee, tenzij je meerdere productreviews schrijft.
  • Elke beoordeling dingt slechts 1 keer mee voor een prijs. Heb je de prijs niet gewonnen, dan maak je met reeds geplaatste beoordeling(en) niet nogmaals kans op een prijs.
  • De prijs is niet inwisselbaar voor contanten of andere prijzen.
  • Loting geschiedt per kalender maand in de eerste week van de eerstvolgende maand.
  • De prijs dient per e-mail binnen 2 maanden bevestigd te worden met een afleveradres.
  • Medewerkers van CCTVwinkel.nl en leveranciers zijn uitgesloten van deelname.
  • De winnaar geeft bij het schrijven van een beoordeling automatisch toestemming tot publicatie van zijn voornaam en/of de gegevens zoals zichtbaar bij de betreffende beoordeling, op de website van CCTVwinkel.nl.
  • De gewonnen prijs wordt uitsluitend gratis thuisbezorgd binnen Nederland en België.

Vorige winnaars

Deze winnaars hebben met hun beoordeling een mooie accu bouwlamp gewonnen:

Thom kocht twee stickers en won daarmee in juni de accu bouwlamp t.w.v. € 29,99