incl. BTW

Klantenservice

Het is telefonisch momenteel erg druk, we verzoeken je daarom een e-mail te sturen.

0528 - 522 182
Ma-Vr: 13:00 - 16:00

info@cctvwinkel.nl
Ma-Vr: 10:00 - 17:00

Showroom
Piet Soerstraat 1
7903TJ Hoogeveen

Bezoek & afhalen op afspraak


Samenwerking PolitieGratis hulp op afstand

Net als bij mensen hebben bewakingscamera's licht nodig om beeld te kunnen zien. Overdag is zorgt dit eigenlijk nooit voor problemen, maar 's avonds en zeker 's nachts is er voor veel bewakingscamera's te weinig licht om goed beeld waar te nemen.

Veel bewakingscamera's zijn daarom uitgerust met infraroodverlichting. Deze schakelt in zodra het te donker wordt om zonder extra licht te kunnen filmen. Ouderwetse camera's schakelen al vrij snel over naar de infrarood stand, maar moderne modellen schakelen steeds later over.

Groot nadeel van infrarood nachtzicht is het wegvallen van kleur. Infraroodlicht is niet zichtbaar voor het menselijk oog, maar zorgt er bij bewakingscamera's voor dat beeld in grijstinten in. Dat hoeft geen probleem te zijn, maar beelden in kleur zijn voor sommige situaties wel wenselijk.

Wat doet Colorview van Neview?

De beveiligingscamera's met Colorview technologie filmen dag en nacht in kleur. Dankzij de zeer lichtgevoelige beeldsensor kan de camera extreem lang op omgevingslicht filmen. Wordt het toch te donker? Dan schakelt er extra LED verlichting in om bij te lichten.

In tegenstelling tot infraroodlicht is het licht van de Colorview camera's wel voor het menselijk oog zichtbaar, maar de aanwezigheid van extra verlichting werkt ook preventief zeer goed!

arrow_upward