• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Wat heb je nodig? Stap 6: Ik heb een XVR recorder

We zijn bijna bij de uiteindelijke keuze, we weten al heel goed wat je wilt en kunnen je daarom goed adviseren.

Een XVR ondersteunt vaak meerdere signaaltypes. Onze 5-in-1 recorders kunnen bijvoorbeeld omgaan met CVBS (analoog), HD-CVI, HD-TVI, AHD en Onvif. Al deze signaaltypes zijn wel in meerdere resoluties beschikbaar. Welke resolutie jouw recorder ondersteund kun je terugvinden in het boekje, in de specificaties op internet, of in het menu van de recorder.  

Dit heb je nodig:

Voor je recorder kun je kiezen uit onze 4-in-1 camera's. Deze kunnen namelijk heel eenvoudig instellen op verschillende uitgangssignalen. Je kunt daarbij kiezen uit AHD, HD-TVI, HD-CVI en CVBS (analoog).

We hebben 4-in-1 camera's in verschillende resoluties, het is wel verstandig en bij sommige recorders zelfs noodzakelijk, om een camera in dezelfde resolutie te nemen als je HD-TVI recorder. Weet je niet precies wat resolutie is? Op deze pagina lees je alles over de term "resolutie"

 

 


Bekijk ook onze algemene keuzehulp voor het kiezen van een model 4-in-1 camera. Je vind die keuzehulp door hier te klikken.

Je 4-in-1 camera aansluiten

Om je 4-in-1 camera aan te sluiten op de recorder heb je natuurlijk een BNC kabel en een adapter nodig. Dat zijn deze producten:

18 meter kabel of 40 meter kabel en een 12 volt adapter. Deze adapter is geschikt voor elk type 4-in-1 camera op onze website.

Zodra je de kabel aansloten hebt en je nieuwe camera van stroom voorziet d.m.v. de adapter zie je beeld op je recorder, daar hoef je niets voor in te stellen.