• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Wat heb je nodig? Stap 6: Ik heb een analoge recorder

We zijn bijna bij de uiteindelijke keuze, we weten al heel goed wat je wilt en kunnen je daarom goed adviseren.

Analoog is namelijk analoog, er bestaan geen verschillende soorten analoog. Er bestaan wel bewakingscamera's met verschillende beeldkwaliteiten, maar het signaal is gelijk, namelijk analoog.

De kwaliteit van analoge bewakingscamera's wordt aangeduid in TVL, oftewel TVlijnen. Hoe hoger het aantal TV lijnen, hoe mooier/duidelijker het beeld wordt. De uiteindelijke resolutie van analoge opnamen is meestal D1, oftewel 720x480 pixels. Dat moet je niet verwarren met 720p HD, want dat is 1280x720 pixels en een digitale resolutie.

Dit heb je nodig:

Voor je analoge camerasysteem kun je kiezen uit onze 4-in-1 camera's. Deze kunnen namelijk heel eenvoudig instellen op een analoog uitgangssignaal. Groot bijkomend voordeel is ook dat je, als je recorder ooit kapot gaat, kunt kiezen voor een HD recorder met een aanzienlijk betere kwaliteit beeld. Omdat analoge recorders al bijna niet meer gemaakt worden moet je waarschijnlijk later toch voor zo'n HD recorder kiezen.

We hebben 4-in-1 camera's in verschillende resoluties, maar voor de kwaliteit bij analoog beeld maakt dat niet uit. Analoog heeft namelijk een limiet qua beeldkwaliteit. Voor een eventuele toekomstige recorder is het misschien wel slim om nu al een camera met een hogere resolutie te komen, omdat het prijsverschil relatief klein is. Weet je niet precies wat resolutie is? Op deze pagina lees je alles over de term "resolutie".

 

 


Bekijk ook onze algemene keuzehulp voor het kiezen van een model 4-in-1 camera. Je vind die keuzehulp door hier te klikken.

Je 4-in-1 camera aansluiten

Om je 4-in-1 camera aan te sluiten op de recorder heb je natuurlijk een BNC kabel en een adapter nodig. Dat zijn deze producten:

18 meter kabel of 40 meter kabel en een 12 volt adapter. Deze adapter is geschikt voor elk type 4-in-1 camera op onze website.

Zodra je de kabel aansloten hebt en je nieuwe camera van stroom voorziet d.m.v. de adapter zie je beeld op je recorder, daar hoef je niets voor in te stellen.