• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Wat heb je nodig? Stap 6: Ik heb een AHD recorder

We zijn bijna bij de uiteindelijke keuze, we weten al heel goed wat je wilt en kunnen je daarom goed adviseren.

AHD is verkrijgbaar in meerdere resoluties. Welke resolutie jouw recorder ondersteund kun je terugvinden in het boekje, in de specificaties op internet, of in het menu van de recorder.  

Dit heb je nodig:

Voor je AHD camerasysteem kun je kiezen uit onze 4-in-1 camera's. Deze kunnen namelijk heel eenvoudig instellen op een AHD uitgangssignaal. Groot bijkomend voordeel is ook dat je, als je recorder ooit kapot gaat, kunt kiezen tussen verschillende soorten recorders, je hoeft dan niet per se een AHD recorder te nemen, maar kunt bijvoorbeeld ook een HD-CVI of HD-TVI recorder kopen.

We hebben 4-in-1 camera's in verschillende resoluties, het is wel verstandig en bij sommige recorders zelfs noodzakelijk, om een camera in dezelfde resolutie te nemen als je AHD recorder. Weet je niet precies wat resolutie is? Op deze pagina lees je alles over de term "resolutie"

.

 

 


Bekijk ook onze algemene keuzehulp voor het kiezen van een model 4-in-1 camera. Je vind die keuzehulp door hier te klikken.

Je 4-in-1 camera aansluiten

Om je 4-in-1 camera aan te sluiten op de AHD recorder heb je natuurlijk een BNC kabel en een adapter nodig. Dat zijn deze producten:

18 meter kabel of 40 meter kabel en een 12 volt adapter. Deze adapter is geschikt voor elk type 4-in-1 camera op onze website.

Zodra je de kabel aansloten hebt en je nieuwe camera van stroom voorziet d.m.v. de adapter zie je beeld op je recorder, daar hoef je niets voor in te stellen.