• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Led schijnwerper (zonder sensor)

Ondanks de infraroodverlichting die soms al op bewakingscamera’s aanwezig is, kan het verstandig en veilig zijn om een terrein of ruimte ’s nachts goed te verlichten met een led schijnwerper. Dit kun je doen met led schijnwerpers, ook wel led bouwlampen genoemd. Het grote voordeel van led schijnwerpers is het lage energieverbruik, terwijl ze toch een hoge lichtopbrengst hebben. Bekijk ons aanbod en bestel eenvoudig online.

Geen producten gevonden...

Eigenschappen led schijnwerpers zonder sensor

De led schijnwerpers zonder sensoren zijn aan te sluiten op 230 volt. De led schijnwerpers zonder sensor binnen ons assortiment zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Dankzij de aansluitkabel van één meter zijn de led schijnwerpers daarnaast eenvoudig aan te sluiten op het lichtnet.

Verschillende soorten

Je vindt op deze pagina verschillende bouwlampen zonder sensor. Zo vind je de bouwlampen in verschillende varianten terug, met meerdere soorten watt en verschillend aantal lumen. Alle eigenschappen per product kun je op de productpagina bekijken. Zo kun je de led verlichting kiezen die het beste bij jouw camerabeveiliging past.

Andere soorten verlichting

Ben je niet op zoek naar led schijnwerpers zonder sensor, maar andere soort verlichting voor bij je camerabeveiliging? Ook dan kun je bij CCTVWinkel terecht! Binnen ons assortiment vind je verschillende soorten verlichting, zoals bijvoorbeeld bouwlampen mét sensoren of bouwlampen met een accu.

Service CCTVWinkel

Al onze producten zijn uitgebreid getest. Wanneer je de geschikte bouwlamp hebt uitgezocht, weet je dus zeker dat je voorzien wordt van een product van uitstekende kwaliteit. Dat zorgt ervoor dat jij er tot in lengte van jaren van kunt genieten. Mocht de bouwlamp zonder sensor onverhoopt toch niet helemaal zijn wat je ervan verwacht, dan heb je ook nog eens dertig dagen bedenktijd.

Neem contact op

Heb je vragen over onze led schijnwerpers zonder sensoren? Neem dan contact met ons op! Onze medewerkers voorzien je graag van professioneel advies op het gebied van verlichting. Ook met al je vragen met betrekking tot één van onze overige producten, kun je altijd bij ons terecht.