• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bouwlamp met sensor

Je kunt jouw beveiligingscamera of camera set extra kracht bijzetten door het installeren van verlichting. In dat geval lichten de bouwlampen, door hun sensoren, op wanneer ze beweging detecteren. De led verlichting in de bouwlampen zijn energiezuinig en branden direct op volle sterkte. Daarnaast gaat een led bouwlamp langer mee dan een halogeen bouwlamp.

Stel de bouwlampen naar eigen wens in

De gevoeligheid van de sensoren van de bouwlampen en de brandduur ervan zijn instelbaar. Jij bepaalt dus de hoeveelheid beweging die nodig is voordat de bouwlamp aan gaat. Ook kun je zelf instellen hoe lang de lamp vervolgens blijft branden. Op die manier kun je jouw eigendommen optimale beveiliging bieden.

Andere soorten verlichting

Ben je niet op zoek naar een bouwlamp met een sensor, maar ander soort verlichting voor bij je camerabeveiliging? Neem dan ook eens een kijkje in de rest van ons assortiment! Zo vind je in onze webshop ook led schijnwerpers zonder sensor en bouwlampen met een accu. Op die manier kies je altijd de juiste verlichting voor bij jouw camerabewaking set.

Infraroodlamp

Vind je het niet prettig om in het donker je terrein te verlichten? Kies dan voor infraroodlampen. Deze verlichting geeft van 10 tot wel 50 meter nachtzicht (binnen of buiten), zonder dat je er zelf last van hebt.

 
 

Service

Bij CCTVWinkel hebben we service hoog in het vaandel staan. Zo hebben we al onze bouwlampen met sensor uitgebreid getest, zodat jij zeker weet dat je een kwalitatief hoogwaardig product bestelt. En mocht er onverhoopt toch wat aan de hand zijn, dan geniet je van een minimale garantieperiode van 24 maanden. Daarnaast heb je bij het aanschaffen van één van de producten dertig dagen bedenktijd.

Neem gerust contact op

Ben je er niet helemaal over uit welke bouwlamp met sensor je het beste kunt nemen? Neem dan contact met ons op! Wij voorzien je graag van advies met betrekking tot de juiste bouwlamp met sensor. Ook voor al je vragen met betrekking tot één van onze overige producten kun je altijd bij onze medewerkers terecht.