• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Accu bouwlamp

Wanneer je niet de beschikking hebt over een bouwlamp met bekabeling die lang genoeg is voor het bereiken van een stopcontact, dan kan een led bouwlamp met accu goed van pas komen. Op deze pagina vind je de bouwlampen op accu van CCTVWinkel.

Geen producten gevonden...

Eigenschappen bouwlamp

In veel gevallen zit aan een bouwlamp een snoer vast, waardoor deze kan gaan branden. In sommige gevallen kan dit onhandig zijn, bijvoorbeeld als de plek waar je de bouwlamp hebt staan ongeschikt is voor voeding door middel van een stekker. In zo’n geval is een accu bouwlamp dé oplossing. De bouwlamp op accu is namelijk draadloos en daardoor te gebruiken op meerdere plaatsen.

Andere soorten verlichting

Ben je niet op zoek naar een accu bouwlamp, maar andere verlichting? Ook daarvoor kun je bij CCTVWinkel terecht! Je vindt bij ons meerdere soorten verlichting, zoals bijvoorbeeld bouwlampen met sensoren en led schijnwerpers zonder sensoren. Welk soort verlichting je ook nodig hebt, binnen ons assortiment vind je het geschikte product!

Service

Bij CCTVWinkel willen we je graag voorzien van een kwalitatief hoogwaardig product. Daarom hebben we alle producten uit ons assortiment uitgebreid getest. Zo weet jij zeker dat je voorzien bent van een accu bouwlamp die gedurende een lange tijd meegaat. Toch niet helemaal tevreden over je aankoop? Geen probleem! In dat geval geniet je van een bedenktijd van dertig dagen waarbinnen jij het product terug kunt sturen of langs kunt brengen bij onze vestiging in Hoogeveen.

Neem gerust contact op

Twijfel je over welke soort verlichting je nodig hebt of kom je door een andere reden niet uit je keuze? Neem dan contact met ons op! Bij CCTVWinkel helpen we je graag verder en voorzien we je van deskundig advies op het gebied van verlichting bij camerabeveiliging. Zo weet je zeker dat je een product bestelt dat volledig voldoet aan jouw wensen en behoeftes.