• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verlichting

Naast beveiligingscamera's geeft extra verlichting vaak een gevoel van veiligheid. Geen wonder, want meer licht is beter zicht en het schrikt eventuele inbrekers en overvallers sneller af. Naast het extra veilige gevoel bij het gebruik van led verlichting zorgt extra licht ook nog eens voor mooier beeld op uw camerabewaking. CCTVwinkel.nl heeft een ruim assortiment led verlichting voor een stuk extra veiligheid. Vindt u in deze categorie niet wat u zoekt? Kijk dan op Ledzuinig.nl voor ons complete assortiment led verlichting.

Led bouwlamp met sensor

Direct extra verlichting bij het detecteren van beweging? Bij CCTVwinkel.nl is het mogelijk met de led bouwlamp met sensor. De bouwlamp is voorzien van een bewegingsmelder. Zodra er beweging wordt gedetecteerd brand de lamp direct op volle sterkte. De brede stralingshoek in combinatie met de hoge lichtopbrengst maakt de sensor bouwlamp uitermate geschikt voor het belichten/beveiligen van een groot terrein. De lamp wordt dus alleen ingeschakeld wanneer er beweging wordt gedetecteerd, waardoor u enorm op uw energiekosten bespaart. Daarnaast gaat een led bouwlamp langer mee dan een halogeenlamp, waardoor u nog voordeliger uit bent. De led bouwlamp met bewegingsmelder is verkrijgbaar in 10, 20, 30, 50 en 100 watt.

Led Schijnwerper zonder sensor

Er zijn verschillende manieren om uw terrein of ruimte te beveiligen. Zo kunt u kiezen voor infraroodverlichting bij bewakingscamera’s of beveiliging door middel van een led bouwlamp met sensor. U kunt ook kiezen voor een led schijnwerper zonder sensor. Deze schijnwerpers kunnen ’s nachts de ruimte goed verlichten, wat in sommige gevallen verstandiger en veiliger is. Een groot voordeel van led bouwlampen is het lage energiegebruik, tegen een hoge lichtopbrengst. Ons assortiment bestaat uit led stralers met een vermogen variërend van 10W met 850 lumen tot 400W met 6500 lumen. Al onze led schijnwerpers zijn van hoogwaardige kwaliteit en aan te sluiten op 230 volt.

Accu bouwlamp

Kunt u bij het trekken van de kabels voor uw camerabeveiliging wel wat extra licht gebruiken? Met de accu bouwlamp van CCTVwinkel.nl kunt u eenvoudig de meest moeilijk bereikbare plaatsen bereiken.

Advies en vragen

Mocht u nog vragen hebben of advies kunnen gebruiken met betrekking tot onze verlichting, dan kunt u vrijblijvend contact met ons op nemen. Onze deskundigen kunnen u voorzien van alle benodigde informatie.