• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Veiligheidscamera

Beveiliging van je eigendommen

Om je eigendommen, terrein of huis goed te kunnen beveiligen, heb je er zicht op nodig. Met name in de gevallen dat je er zelf niet bent. De ideale oplossing daarvoor is een veiligheidscamera. Camera’s zijn namelijk jouw ogen wanneer je er niet bent. Bij CCTVwinkel is de camera expert waarbij je aan het juiste adres bent om de veiligheidscamera te vinden die bij jouw situatie past.


Meerdere werkingen

Ze hebben een afschrikkende werking en je kunt alle beelden door middel van een recorder opslaan en terug kijken. Zo weet je al gauw wat er gebeurd is, mocht er wat zijn voorgevallen. Bij sommige veiligheidscamera’s kun je de beelden zelfs live op bijvoorbeeld een smartphone of iPad bekijken. Welke functionaliteiten jij ook wil, bij CCTVwinkel vind je ze.


Verschillende soorten veiligheidscamera’s

Veiligheidscamera’s zijn in feite opdelen in twee groepen camerasystemen: De 4-in-1 veiligheidscamera’s en IP veiligheidscamera’s. De 4-in-1 veiligheidscamera’s zijn beschikbaar in een 720p of 1080p HD resolutie. Bij het woord IP camera denken veel mensen aan een draadloze, via wifi aangesloten beveiligingscamera. Dat hoeft echter niet het geval te zijn.

Aansluiting op het netwerk

De IP camera’s worden via het netwerk aangesloten, dat kan zowel draadloos als door middel van een kabel. IP camera’s hebben we met een 1080p full HD resolutie, maar ook met bijvoorbeeld 5.0 MegaPixel of 8.0 MegaPixel (4K ultra HD). Neem een kijkje in ons assortiment om te zien welke camera’s voor camerabewaking wij zoal aanbieden.

Bekijk het assortiment

 

Beelden opslaan en terugkijken

Om beelden van een veiligheidscamera te kunnen opslaan en terug te bekijken, dien je gebruik te maken van een recorder. De camera’s zijn verbonden met de recorder en sturen de beelden hierheen, zodat jij ze later op je gemak terug kunt gaan kijken.

 

Camerasysteem

Wanneer je niet gebruik maakt van één veiligheidscamera, maar meerdere, dan spreek je van een camerasysteem of camera bewaking set. Een camerasysteem bestaat dus uit twee of meer veiligheidscamera’s met een recorder die de beelden op kan slaan. De camera’s kunnen op verschillende manieren verbonden worden met een recorder.

 

Draadloos of met een kabel

In het geval van de IP camera’s kun je deze door middel van wifi of een kabel verbinden met een netwerk en bijvoorbeeld een pc waarop de beelden kunnen worden opgeslagen. De 4-in-1 veiligheidscamera’s sluit je aan door middel van een coax kabel met BNC stekker. Zo kun je de beelden van je veiligheidscamera op een later moment terugkijken.

Bekijk hier welke recorders je op onze website kunt vinden

 

Redenen van aanschaf

Er kunnen meerdere redenen zijn om een veiligheidscamera aan te schaffen. Zo kan je huidige camerasysteem aan vervanging toe zijn, bijvoorbeeld in het geval dat je gebruik maakt van een oud analoog systeem. Daarnaast kun je helemaal nieuw zijn in de wereld van beveiligingscamera’s.
In dat geval kun je door middel van onze keuzehulp bekijken welke soort veiligheidscamera bij jouw wensen past.Accessoires

Bij sommige camerasystemen dien je accessoires te gebruiken om de camera’s op te kunnen hangen aan bijvoorbeeld de wand of het plafond. Mocht dit het geval zijn, dan staat dit er op de website van CCTVwinkel altijd bij vermeld. De accessoires van CCTVWinkel vind je in onze webshop.

 

Passende oplossing

In de wereld van veiligheidscamera’s kun je dus meerdere kanten op. Door het uitgebreide assortiment kunnen wij van CCTVwinkel jou in alle gevallen een passende oplossing bieden die perfect aansluit op jouw wensen.