• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Privacy verklaring

Hieronder vind je onze vriendelijk en eenvoudig geschreven tekst over privacy, lees je liever alle details inclusief juridische informatie, dan kun je die vinden onder het kopje "Juridische verklaring".

CCTVwinkel.nl is onderdeel van Menotal B.V. Bij Menotal vinden we je privacy enorm belangrijk, daarom gaan we uiterst zorgvuldig met je gegevens om. We delen deze alleen met noodzakelijke partijen zoals bijvoorbeeld PostNL voor het afleveren van je pakket, of onze boekhouder voor het bijhouden van je betalingen. We hebben onze website beveiligd met een SSL certificaat en betalen je via een gespecialiseerd bedrijf en/of je eigen bank.

Als je een bestelling bij ons plaatst hebben we enkele gegevens van je nodig. We vinden het belangrijk dat je weet dat we jouw gegevens alleen voor het verwerken van je bestelling en onze administratie gebruiken, we verkopen deze dus niet aan derden. De volgende gegevens ontvangen we van je als je een bestelling plaatst:

Je voor- en achternaam
Die hebben we nodig zodat we weten wie de bestelling in ontvangst mag nemen als de bezorger aan de deur komt. Je naam gebruiken we ook om later eventueel de bestelling op te zoeken als je vragen over de installatie hebt, of een defect product voor garantie naar ons terug stuurt.

Je adres gegevens
We moeten natuurlijk weten waar je bestelling bezorgd mag worden. Ook als je een bestelling bij ons komt afhalen hebben we deze gegevens van je nodig, zo kunnen we later, als je bijvoorbeeld iets terugstuurt voor garantie, eenvoudig zien welk product je hebt gekocht, wanneer dat was en waar we het gerepareerd naar toe kunnen sturen. Je hoeft dus niet zelf je bestelgegevens te bewaren.

Je telefoonnummer
Je mag een telefoonnummer invoeren, maar dat is niet verplicht. In principe gebruiken we je telefoonnummer nooit, maar als er iets mis is met je bestelling, of als we twijfelen over de juiste combinatie van producten, kan het zijn dat we even contact met je opnemen. Als je geen telefoonnummer achterlaat doen we dit sowieso per e-mail.

Je e-mail adres
Heb je ook zo'n hekel aan spam? Wij ook! Daarom gebruiken wij je e-mail adres alleen voor het versturen van informatie rondom je bestelling, denk daarbij aan de factuur, een bevestiging, een track & trace code, etc. Daarnaast ontvang je per e-mail een uitnodiging voor het schrijven van een beoordeling. We verkopen je e-mail adres niet aan een andere partij en versturen je geen ongewenste reclame.

Pssst! Wist je dat we in de afgelopen acht jaar nog nooit een e-mail nieuwsbrief verstuurt hebben? We houden er écht niet van.

Je betaalgegevens

Icepay B.V. zorgt voor al onze online en showroom betalingen, zij zijn daarin net zo gespecialiseerd als wij in camerabewaking. Daardoor weten we zeker dat je gegevens vertrouwelijk behandeld worden en ze veilig verwerkt zijn. Wij ontvangen van Icepay alleen de bevestiging dat je betaling verwerkt is. Verder ontvangen we geen gegevens en slaan we deze ook niet op.

Onze leveranciers

Zoals gezegd ontkomen we er niet aan om je persoonsgegevens te delen met andere bedrijven om je bestelling te kunnen afhandelen. In de juridische verklaring vind je de uitgebreide informatie van deze bedrijven, maar hieronder geven we je een kort overzicht:

Lightspeed: De webwinkelsoftware waarmee we onze website onderhouden en waarop je je bestelling kunt plaatsen.
Icepay: Dit bedrijf zorgt voor bijna alle online betalingen in onze webshop en in de showroom.
Billink: Als je kiest voor achteraf betaling verloopt dit via Billink, zij doen ook een eventuele kredietcontrole voor ons.
Picqer: Het bedrijf wat onze magazijnsoftware maakt en waar je een e-mail met informatie over je bestelling van ontvangt.
PostNL/Myparcel: Zij zorgen voor de daadwerkelijke bezorging van je bestelling, zonder je adres kunnen ze je niet vinden.
Moneybird: Onze systemen zijn gekoppeld aan Moneybird voor het bijhouden van je bestellingen en onze boekhouding.
Kiyoh: Kiyoh zorgt voor de onafhankelijke verzameling van beoordelingen over ons bedrijf.

Wij hebben met al onze leveranciers een verwerkingsovereenkomst zodat we zeker weten dat je gegevens goed behandeld worden. Als je vragen aan ons, of één van onze leveranciers hebt m.b.t. je privacy kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Juridische verklaring

Menotal B.V. geeft veel om je privacy. Wij verwerken daarom uitsluitend gegevens die wij nodig hebben voor (het verbeteren van) onze dienstverlening en gaan zorgvuldig om met de informatie die wij over je en je gebruik van onze diensten hebben verzameld. Wij stellen je gegevens nooit voor commerciële doelstellingen ter beschikking aan derden.

Dit privacybeleid is van toepassing op het gebruik van de website en de daarop ontsloten dienstverlening van Menotal B.V.. De ingangsdatum voor de geldigheid van deze voorwaarden is 07 mei 2018, met het publiceren van een nieuwe versie vervalt de geldigheid van alle voorgaande versies.

Dit privacybeleid beschrijft welke gegevens over je door ons worden verzameld, waar deze gegevens voor worden gebruikt en met wie en onder welke voorwaarden deze gegevens eventueel met derden kunnen worden gedeeld. Ook leggen wij aan je uit op welke wijze wij je gegevens opslaan en hoe wij je gegevens tegen misbruik beschermen en welke rechten je hebt met betrekking tot de door jou aan ons verstrekte persoonsgegevens.

Als je vragen hebt over ons privacybeleid kun je contact opnemen met onze contactpersoon voor privacyzaken, je vindt de contactgegevens aan het einde van ons privacybeleid.

Over de gegevensverwerking

Hieronder kun je lezen op welke wijze wij je gegevens verwerken, waar wij deze (laten) opslaan, welke
beveiligingstechnieken wij gebruiken en voor wie de gegevens inzichtelijk zijn.

Webwinkel, website en e-mail

LightSpeed
Onze webwinkel is ontwikkeld met software van Lightspeed. Persoonsgegevens die je ten behoeve van onze dienstverlening aan ons beschikbaar stelt, worden met deze partij gedeeld. Lightspeed heeft toegang tot je gegevens om ons (technische) ondersteuning te bieden, zij zullen je gegevens nooit gebruiken voor een ander doel.

Lightspeed is op basis van de overeenkomst die wij met hen hebben gesloten verplicht om passende beveiligingsmaatregelen te nemen. Deze beveiligingsmaatregelen bestaan uit de toepassing van SSL-encryptie en een sterk wachtwoordbeleid. Lightspeed maakt gebruik van cookies om technische informatie te verzamelen met betrekking tot je gebruik van de software, er worden geen persoonsgegevens verzameld en/of opgeslagen.

Lightspeed behoudt zich het recht voor om verzamelde gegevens binnen het eigen concern te delen om de dienstverlening verder te verbeteren.

The Register Company B.V.
Wij maken voor ons reguliere zakelijke e-mailverkeer gebruik van de diensten van The Register Company B.V.. Deze partij heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om misbruik, verlies en corruptie van jouw en onze gegevens zoveel mogelijk te voorkomen. The Register Company B.V.. heeft geen toegang tot ons postvak en wij behandelen al ons e-mailverkeer vertrouwelijk.

Spango Internet B.V.
Wij maken voor ons reguliere zakelijke e-mailverkeer gebruik van de diensten van Spango Internet B.V.. Deze partij heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om misbruik, verlies en corruptie van uw en onze gegevens zoveel mogelijk te voorkomen. Spango Internet B.V. heeft geen toegang tot ons postvak en wij behandelen al ons e-mailverkeer vertrouwelijk.

Betaalproviders

Icepay B.V.
Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van Icepay B.V.. Icepay B.V. verwerkt je naam, adres en woonplaatsgegevens en je betaalgegevens zoals je bankrekening- of creditcardnummer. Icepay B.V. heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om je persoonsgegevens te beschermen. Icepay B.V. behoudt zich het recht voor je gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Icepay B.V. deelt in het geval van een aanvraag voor een uitgestelde betaling (kredietfaciliteit) persoonsgegevens en informatie met betrekking tot je financiële positie met kredietbeoordelaars.

Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van de dienstverlening van Icepay B.V. waarvoor zij derden inschakelen. Icepay B.V. bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan.

Billink B.V.
Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van Billink B.V.. Billink B.V. verwerkt je naam, adres en woonplaatsgegevens en je betaalgegevens zoals je bankrekening- of creditcardnummer. Billink B.V. heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om je persoonsgegevens te beschermen. Billink B.V. behoudt zich het recht voor je gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Billink B.V. deelt in het geval van een aanvraag voor een uitgestelde betaling (kredietfaciliteit) persoonsgegevens en informatie met betrekking tot je financiële positie met kredietbeoordelaars.

Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van de dienstverlening van Billink B.V. waarvoor zij derden inschakelen. Billink B.V. bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan.

Beoordelingen

Kiyoh
Wij verzamelen reviews via het platform van Kiyoh. Als je een review achterlaat via Kiyoh dan ben je verplicht om je naam, woonplaats en e-mailadres op te geven. Kiyoh deelt deze gegevens met ons, zodat wij de review aan je bestelling kunnen koppelen. Kiyoh publiceert je naam en woonplaats eveneens op de eigen website indien je daar toestemming voor geeft. In sommige gevallen kan Kiyoh contact met je opnemen om een toelichting op je review te geven. In het geval dat wij je uitnodigen om een review achter te laten delen wij je naam en e-mailadres met Kiyoh. Zij gebruiken deze gegevens enkel met het doel je uit te nodigen om een review achter te laten.

Kiyoh heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om je persoonsgegevens te beschermen. Kiyoh behoudt zich het recht voor om ten behoeve van het leveren van de dienstverlening derden in te schakelen, hiervoor hebben wij aan Kiyoh toestemming gegeven. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van je persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Kiyoh’s dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Kiyoh bewaart je persoonsgegevens zolang je de review op het platform gepubliceerd houdt. Kiyoh heeft een Functionaris Gegevensbescherming aangesteld, je vindt de contactgegevens van deze functionaris op de website van Kiyoh.

Verzenden en logistiek

PostNL / Myparcel
Als je een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om je pakket bij je te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van MyParcel/PostNL voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij
je naam, adres en woonplaatsgegevens met MyParcel/PostNL delen. MyParcel/PostNL gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat MyParcel/PostNL onderaannemers inschakelt, stelt MyParcel/PostNL je gegevens ook aan deze partijen ter beschikking.

Picqer 

Wij gebruiken de diensten van Picqer B.V. voor het bijhouden van onze voorraad en het maken van paklijsten voor onze inpakafdeling. Je ontvangt ook een e-mail van Picqer als je bestelling is ingepakt. Persoonsgegevens die je ten behoeve van onze dienstverlening aan ons beschikbaar stelt, worden met deze partij gedeeld. Picqer B.V. heeft toegang tot je gegevens om ons (technische) ondersteuning te bieden, zij zullen je gegevens nooit gebruiken voor een ander doel.

Picqer B.v. is op basis van de overeenkomst die wij met hen hebben gesloten verplicht om passende beveiligingsmaatregelen te nemen. Deze beveiligingsmaatregelen bestaan uit de toepassing van SSL-encryptie en een sterk wachtwoordbeleid. Picqer maakt gebruik van cookies om technische informatie te verzamelen met betrekking tot je gebruik van de software, er worden geen persoonsgegevens verzameld en/of opgeslagen.

Picqer behoudt zich het recht voor om verzamelde gegevens binnen het eigen concern te delen om de dienstverlening verder te verbeteren.

Facturatie en boekhouden

MoneyBird
Voor het bijhouden van onze administratie en boekhouding maken wij gebruik van de diensten van MoneyBird. Wij delen je naam, adres en woonplaatsgegevens en details met betrekking tot je bestelling. Deze gegevens worden gebruikt voor het administreren van verkoopfacturen. Je persoonsgegevens worden beschermd verzonden en opgeslagen, MoneyBird heeft de nodige technische en organisatorische maatregelen getroffen om uw gegevens te beschermen tegen verlies en ongeoorloofd gebruik. MoneyBird is tot geheimhouding verplicht en zal je gegevens vertrouwelijk behandelen. MoneyBird gebruikt je persoonsgegevens niet voor andere doeleinden dan hierboven beschreven.

Doel van de gegevensverwerking

Algemeen doel van de verwerking

Wij gebruiken je gegevens uitsluitend ten behoeve van onze dienstverlening. Dat wil zeggen dat het doel van de verwerking altijd direct verband houdt met de opdracht die je verstrekt. Wij gebruiken je gegevens niet voor (gerichte) marketing. Als je gegevens met ons deelt en wij gebruiken deze gegevens om - anders dan op jou verzoek - op een later moment contact met je op te nemen, vragen wij je hiervoor expliciet toestemming. Je gegevens worden niet met derden gedeeld, anders dan om aan boekhoudkundige en overige administratieve verplichtingen te voldoen. Deze derden zijn allemaal tot geheimhouding gehouden op grond van de overeenkomst tussen hen en ons of een eed of wettelijke verplichting.

Automatisch verzamelde gegevens

Gegevens die automatisch worden verzameld door onze website worden verwerkt met het doel onze dienstverlening verder te verbeteren. Deze gegevens (bijvoorbeeld uw IP-adres, webbrowser en besturingssysteem) zijn geen persoonsgegevens.

Medewerking aan fiscaal en strafrechtelijk onderzoek

In voorkomende gevallen kan Menotal B.V. op grond van een wettelijke verplichting worden gehouden tot het delen van je gegevens in verband met fiscaal of strafrechtelijk onderzoek van overheidswege. In een dergelijk geval zijn wij gedwongen je gegevens te delen, maar wij zullen ons binnen de mogelijkheden die de wet ons biedt daartegen verzetten.

Bewaartermijnen

Wij bewaren je gegevens zolang je cliënt van ons bent. Dit betekent dat wij je klantprofiel bewaren totdat je aangeeft dat je niet langer van onze diensten gebruik wenst te maken. Als je dit bij ons aangeeft zullen wij dit tevens opvatten als een vergeetverzoek. Op grond van toepasselijke administratieve verplichtingen dienen wij facturen met je (persoons)gegevens te bewaren, deze gegevens zullen wij dus voor zolang de toepasselijke termijn loopt bewaren. Medewerkers hebben echter geen toegang meer tot je cliëntprofiel en documenten die wij naar aanleiding van je opdracht hebben vervaardigd.

Uw rechten

Op grond van de geldende Nederlandse en Europese wetgeving heb je als betrokkene bepaalde rechten met
betrekking tot de persoonsgegevens die door of namens ons worden verwerkt. Wij leggen je hieronder uit welke
rechten dit zijn en hoe je zich op deze rechten kunt beroepen.

In beginsel sturen wij om misbruik te voorkomen afschriften en kopieën van je gegevens enkel naar je bij ons reeds bekende e-mailadres. In het geval dat je de gegevens op een ander e-mailadres of bijvoorbeeld per post wenst te ontvangen, zullen wij je vragen zich te legitimeren. Wij houden een administratie bij van afgehandelde verzoeken, in het geval van een vergeetverzoek administreren wij geanonimiseerde gegevens. Alle afschriften en kopieën van gegevens ontvang je in de machineleesbare gegevensindeling die wij binnen onze systemen hanteren. Je hebt te allen tijde het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als je vermoedt dat wij je persoonsgegevens op een verkeerde manier gebruiken.

Inzagerecht

Je hebt altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op je persoon of daartoe herleidbaar zijn, in te zien. Je kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. Je ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op je verzoek. Als je verzoek wordt ingewilligd sturen wij je op het bij ons bekende e-mailadres een kopie van alle gegevens met een overzicht van de verwerkers die deze gegevens onder zich hebben, onder vermelding van de categorie waaronder wij deze gegevens hebben opgeslagen.

Rectificatierecht

Je hebt altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op je persoon of daartoe herleidbaar zijn, te laten aanpassen. Je kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. Je ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op je verzoek. Als je verzoek wordt ingewilligd sturen wij je op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens zijn aangepast.

Recht op beperking van de verwerking

Je hebt altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken die betrekking hebben op je persoon of daartoe herleidbaar zijn, te beperken. Je kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. Je ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op je verzoek. Als je verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens tot je de beperking opheft niet langer worden verwerkt.

Recht op overdraagbaarheid

Je heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op je persoon of daartoe herleidbaar zijn, door een andere partij te laten uitvoeren. Je kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. Je ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op je verzoek. Als je verzoek wordt ingewilligd sturen wij je op het bij ons bekende e-mailadres afschriften of kopieën van alle gegevens over je die wij hebben verwerkt of in opdracht van ons door andere verwerkers of derden zijn verwerkt. Naar alle waarschijnlijkheid kunnen wij in een dergelijk geval de dienstverlening niet langer voortzetten, omdat de veilige koppeling van databestanden dan niet langer kan worden gegarandeerd.

Recht van bezwaar en overige rechten

Je heeft in voorkomende gevallen het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens door of in opdracht van Menotal B.V.. Als je bezwaar maakt zullen wij onmiddellijk de gegevensverwerking staken in afwachting van de afhandeling van je bezwaar. Is je bezwaar gegrond dat zullen wij afschriften en/of kopieën van gegevens die wij (laten) verwerken aan je ter beschikking stellen en daarna de verwerking blijvend staken. Je hebt bovendien het recht om niet aan geautomatiseerde individuele besluitvorming of profiling te worden onderworpen. Wij verwerken je gegevens niet op zodanige wijze dat dit recht van toepassing is. Ben je van mening dat dit wel zo is, neem dan contact op met onze contactpersoon voor privacyzaken.

Cookies

Google Analytics

Via onze website worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Deze verwerker is mogelijk verplicht op grond van geldende wet- en regelgeving inzage te geven in deze gegevens. Wij verzamelen informatie over je surfgedrag en delen deze gegevens met Google. Google kan deze informatie in samenhang met andere datasets interpreteren en op die manier je bewegingen op het internet volgen. Google gebruikt deze informatie voor het aanbieden van onder andere gerichte advertenties (Adwords) en overige Googlediensten en producten.

Cookies van derde partijen

In het geval dat softwareoplossingen van derde partijen gebruik maken van cookies is dit vermeld in deze privacyverklaring.

Wijzigingen in het privacybeleid

Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. Op deze pagina vind je echter altijd de meest recente versie. Als het nieuwe privacybeleid gevolgen heeft voor de wijze waarop wij reeds verzamelde gegevens met betrekking tot je verwerken, dan brengen wij je daarvan per e-mail op de hoogte.


Contactgegevens
Menotal B.V.
Piet Soerstraat 1
7903TJ Hoogeveen
Nederland

Telefoon: (050) 30 70 070
E-mail: info@cctvwinkel.nl

Contactpersoon voor privacyzaken
Peter Santema