• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Samenwerking Politie Noord-Nederland

Camerabewaking levert naast waterdicht bewijsmateriaal ook een grote bijdrage aan preventieve beveiliging van woonhuizen en bedrijven. Het is bewezen dat camerabewaking afschrikt en daardoor een belangrijke rol speelt bij de keuze van inbrekers en overvallers.

Één van de taken van de Politie is het informeren over goede preventieve maatregelen om inbraken te voorkomen. Daarom heeft de Politie Noord-Nederland een "preventietruck" waarmee in de drie noordelijke provincies informatie bijeenkomsten worden gehouden. In de truck vind je diverse hoogwaardige producten die inbrekers buiten de deur houden, zoals hang- en sluitwerk, en vanaf nu ook camerabewaking.

Er is sinds 2017 een unieke samenwerking tussen CCTVwinkel.nl en de Politie Noord-Nederland, daardoor vind je onze camera's in de preventietruck. Je kunt daar live videobeelden bekijken en eventueel algemene informatie inwinnen over camerabewaking. Bij specifieke vragen helpen we je natuurlijk graag telefonisch, per e-mail of in onze showroom verder!De preventietruck is voorzien van een camerabewaking systeem met 4 IP camera's. De camera's worden gevoed door de CHD-NVR04-P recorder met 4 PoE poorten. De gebruikte camera's zijn: CHD-B1, CHD-DA3, CHD-D3 en CHD-5MD1. De beelden worden live weergegeven op een 27 inch beeldscherm die vast in de truck gemonteerd is.

Camerabewaking Politie preventietruck

Wil je naast camerabewaking je huis ook op andere punten goed beveiligen met bijvoorbeeld hang- en sluitwerk? Bezoek dan de preventietruck in één van de drie noordelijke provincies. Meer informatie op:

https://www.facebook.com/Preventietruck/

Maximale resolutie
Nachtzicht
Lens & kijkhoek
Kleur
Neview CHD-D1-W - 1080p IP camera met PoE - Wit
2.8-12 mm zoomlens, kijkhoek 38-104 graden
2.4 MegaPixel video, 1920 x 1080 pixels
Tot 30 meter nachtzicht, voor binnen en buiten
    Bekijk alle informatie
Neview CHD-5MD1-G - 5.0 MegaPixel IP camera met PoE - Grijs
2.8-12 mm zoomlens, kijkhoek 38-104 graden
5.0 MegaPixel video, 2592 x 1944 pixels
Tot 30 meter nachtzicht, voor binnen en buiten
    Bekijk alle informatie