• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

720p HD 5-in-1 recorders

Op de 720p HD 5-in-1 recorders kun je verschillende soorten beveiligingscamera's aansluiten. Het maakt daarbij ook niet uit van welk merk je camera is. Je kunt op deze recorders naast analoge camera's ook 720p HD-CVI, HD-TVI en AHD camera's aansluiten. Alsof dat nog niet genoeg is kun je ook 1080p IP camera's toevoegen via het netwerk. Handig als je je bestaande systeem wilt uitbreiden, maar je oude camera's nog even wilt gebruiken.

Geen producten gevonden...

Eenvoudig aansluiten met BNC

De Neview 5-in-1 recorders zijn geschikt voor bijna alle soorten beveiligingscamera's met een BNC aansluiting. Als je een camera op de BNC ingang van de recorder aansluit leest de recorder zelf welk signaaltype je bewakingscamera aanlevert. Je kunt analoge camera's aansluiten, maar de 720p 5-in-1 recorder kan ook omgaan met HD-CVI, HD-TVI en AHD. Het maakt daarbij niet uit welk merk je gebruikt, zolang je camera maar een maximale resolutie van 720p HD heeft.

Heb je verschillende soorten camera's? Geen probleem! Elke ingang heeft een eigen detectie, je kunt dus een mix van verschillende soorten beveiligingscamera's aansluiten op de 5-in-1 XVR.

IP camera's toevoegen

Naast de BNC aansluitingen op de achterzijde kun je ook IP camera's toevoegen. De resolutie van IP camera's mag zelfs 1080p zijn. Het is wel van belang dat je IP camera's met een Onvif of RTSP stream hebt. Alle IP camera's in onze webshop beschikken hierover, maar ook veel modellen van andere fabrikanten kun je koppelen met de 5-in-1 DVR.

Let op: Je kunt de IP camera's niet rechtstreeks aansluiten op de DVR, daarvoor heb je een switch nodig. Als je gebruik maakt van een PoE switch kun je je camera's ook van stroom voorzien via de netwerkkabel, mits ze over deze functie beschikken natuurlijk.

Gratis software meegeleverd

We leveren je recorder inclusief software pakket. Daarmee kun je op Windows en OSx eenvoudig meekijken en terugkijken. Je kunt eventueel ook beelden op je computer opnemen, of reeds opgenomen beelden opslaan voor later gebruik.

Natuurlijk kun je onze recorders ook met een app op je Android of Apple telefoon bekijken en terugkijken, dat is wel zo handig als je even op de bank zit, of niet thuis bent. Zowel de software als de app is natuurlijk gratis.

Twijfel je nog?

Geen probleem, dat begrijpen we best. Met alle technische termen is het soms lastig de juiste keuze te maken. Als je contact met ons opneemt helpen we je graag. Het is handig om te weten wat je wilt (bijvoorbeeld een nieuwe recorder), en wat voor soort camera's je al hebt. Het is niet erg als je niet alle informatie bij de hand hebt, maar alle kleine beetjes kunnen helpen.