• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

1080p HD 5-in-1 recorders voor Analoog & IP camera's

De 5-in-1 HD recorders zijn geschikt voor meerdere soorten camera's. Handig als je niet weet welke soort beveiligingscamera je hebt, of als je verschillende soorten wilt aansluiten op één recorder. De 5-in-1 recorders zijn namelijk geschikt voor IP camera's, HD-CVI camera's, HD-TVI camera's, AHD (Analoog HD) camera's en de standaard analoge bewakingscamera's.

Maximale resolutie
Kanalen
Neview CF-XVR04 - 1080p HD recorder voor 4 camera's
Inclusief 1000 GB opslag (uitbreidbaar)
5-in-1: Analoog, HD-CVI, HD-TVI, AHD en IP camera's
Met gratis Iphone & Android app voor live- en terugkijken
    Bekijk alle informatie
Neview CF-XVR08 - 1080p HD recorder voor 8 camera's
Inclusief 1000 GB opslag (uitbreidbaar)
5-in-1: Analoog, HD-CVI, HD-TVI, AHD en IP camera's
Met gratis Iphone & Android app voor live- en terugkijken
    Bekijk alle informatie
Neview CF-XVR16 - 1080p HD recorder voor 16 camera's
Inclusief 2000 GB opslag (uitbreidbaar)
5-in-1: Analoog, HD-CVI, HD-TVI, AHD en IP camera's
Met gratis Iphone & Android app voor live- en terugkijken
    Bekijk alle informatie

Eigenschappen 1080p 5-in-1 HD recorder

Wanneer je niet in de gelegenheid bent om ‘live’ naar je beelden te kijken, is het handig om de beelden op te nemen. Hiervoor heb je een recorder nodig. Doordat de beelden automatisch op de recorder worden opgeslagen, kun je de beelden op een later moment bekijken.

Gratis software

We leveren je 1080p 5-in-1 HD recorder inclusief software pakket. Daarmee kun je op Windows en OSx eenvoudig meekijken en terugkijken. Je kunt eventueel ook beelden op je computer opnemen, of opgenomen beelden opslaan voor later gebruik.

Beelden bekijken met je telefoon

Natuurlijk kun je onze recorders ook met een app op je Android of Apple telefoon bekijken en terugkijken, dat is wel zo handig als je even op de bank zit, of niet thuis bent. Op die manier kun jij bij incidenten altijd de opgeslagen beelden snel bekijken. Zowel de software als de app is natuurlijk gratis.

 

5-in-1 recorder met camera kopen?

Ben je op zoek naar een nieuwe beveiligingscamera én nieuwe recorder? Of wil je een recorder met meerdere camera's bij ons kopen? Dan kun je het beste kijken bij onze voordeelsets, deze zijn namelijk voordeliger dan losse producten in onze webshop. Staat je combinatie er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Demonstratie recorders

Wil je de recorder graag eerst in het echt zien en proberen? Of wil je ons wat dingen vragen in een persoonlijk gesprek? Kom dan gerust langs in onze showroom. Maak van te voren even een afspraak, dan weten we zeker dat we alle tijd voor je hebben. Dit kan vaak dezelfde dag al. We zijn op werkdagen bereikbaar tussen 10:00 en 17:00.

 

Neem contact op

De 1080p HD 5-in-1 recorders slaan jouw beelden op zodat je deze terug kunt kijken. Recorders kunnen je dus helpen bij het terugkijken van de door jouw beveiligingscamera opgeslagen signalen. Ben je er niet helemaal over uit welke soort recorder jij nodig hebt? Neem dan gerust contact met ons op! Ook voor al je vragen met betrekking tot onze overige producten staan wij je graag te woord