• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Video baluns voor beveiligingscamera's

Snel en eenvoudig een nieuwe of bestaande netwerkkabel gebruiken voor het aansluiten van een analoge bewakingscamera? Het kan met een video balun. Dat scheelt een hoop werk én kabels. In onze webshop vind je verschillende video baluns met BNC aansluitingen, geschikt voor verschillende beveiligingscamera’s. Bekijk ons assortiment en bestel gemakkelijk online.

Kanalen
CW-BAL - Video balun
Set van 2 (A + B zijde), 1 poort balun voor video en stroom
    Bekijk alle informatie
CW-BALv2 - Video balun
Set van 2 (A + B zijde), 1 poort balun voor video en stroom
    Bekijk alle informatie
CC-BAL - Video balun voor HD-CVI camera's (CC en CF series)
Set van 2 (A + B zijde), 1 poort balun voor HD-CVI camera's (video en stroom)
    Bekijk alle informatie

Beveiligingscamera met video balun

Een video balun kan een videosignaal van een bewakingscamera transporteren. Een video balun maakt het mogelijk om het signaal van een coaxkabel en (bij het model met 1 poort) ook de stroom voor één camera, via een UTP cat5e kabel te versturen.

Geen stroom nodig of veranderingen aan het signaal

Een video balun is passief, dat betekent dat deze geen stroom nodig heeft en niets met het signaal doet. Het maakt het simpelweg mogelijk een UTP kabel aan te sluiten op een coax of RG59 combikabel. In onze webwinkel verkopen we een video balun met één poort. Deze video balun kan zowel videosignaal als stroom via de aangesloten UTP kabel verzenden. Wil je meer lezen over hoe je een video balun kunt gebruiken? Lees dan nu onze blog over beveiligingscamera’s aansluiten met een video balun.

UTP kabels

Voor het aansluiten van een IP camera kun je gebruik maken van UTP kabel. De UTP kabel, ook wel netwerkkabel genoemd, is er in verschillende types. Cat5e is de meest gebruikte en tevens zeer geschikt voor het aansluiten van IP camera's. Je kunt cat5e netwerkkabels ook gebruiken voor het aansluiten van je recorder (DVR/NVR) op het netwerk.

 

Andere producten

CCTVWinkel is jouw partner op het gebied van beveiligingscamera’s en sets. Wij voorzien je daarnaast in verschillende accessoires of randapparatuur die belangrijke functies toevoegen aan de beveiliging van je eigendommen. Ook wanneer je zoekt naar een ander product op het gebied van beveiligingscamera’s, kun je bij ons terecht! Bekijk andere randapparatuur om camerabewakingssysteem compleet te maken:

 
 

Neem contact op

Video baluns kunnen je dus helpen bij het transporteren van je videosignaal. Ben je er niet helemaal over uit welke soort video balun jij nodig hebt om je signaal optimaal te kunnen versturen? Of heb je een vraag over onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op!