• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

PTZ controllers voor RS485 en IP camera's

Met een PTZ (Pan Tilt Zoom) controller kunt u PTZ bewakingscamera's besturen. Op een eenvoudige manier kunt u, door middel van een joystick een bestuurbare PTZ camera in- of uitzoomen en draaien. Analoge PTZ camera's kunt u aansturen middels RS485, IP camera's kunt u aansturen via Onvif, mits de IP camera hiervoor geschikt is.

IP PTZ controller voor Onvif IP camera's
Geschikt voor Onvif PTZ camera's, met LCD kleurenscherm voor videobeeld en HDMI uitgang.
    Bekijk alle informatie

Optimale beveiliging

Wanneer u uw eigendommen op de meest optimale manier wilt kunnen beveiligen, dan is een PTZ controller wellicht een goed idee. Met een PTZ controller kunt u PTZ bewakingscamera’s besturen. Dat houdt in dat u, wanneer u achter deze controller zit, kunt inzoomen of uitzoomen op uw eigendommen. Ook het draaien van de camera’s is mogelijk door middel van een PTZ controller.

Besturing via meerdere apparaten

PTZ bewakingscamera’s kunnen met behulp van de PTZ controller worden aangestuurd door een PC, tablet of smartphone. Dat zorgt ervoor dat u, zelfs wanneer u niet thuis bent, de camera’s kunt aansturen en kunt inzoomen, uitzoomen of draaien. Ook wanneer u niet thuis bent geeft de PTZ controller u dus de beste controle over uw eigendommen.

Andere producten

CCTVWinkel is uw partner op het gebied van beveiligingscamera’s en sets. Wij voorzien u daarnaast in verschillende accessoires of randapparatuur, zoals een PTZ controller, die belangrijke functies kunnen toevoegen aan de beveiliging van uw eigendommen. Ook wanneer u dus niet op zoek bent naar een PTZ controller, maar een ander product op het gebied van beveiligingscamera’s, kunt u bij ons terecht!

30 dagen bedenktijd

Was de PTZ controller toch niet helemaal wat u zocht? Of bent u uiteindelijk niet tevreden over de aankoop van uw PTZ controller? Geen probleem! Dan kunt u deze binnen dertig dagen retour sturen of langsbrengen bij onze vestiging in Hoogeveen.

Neem gerust contact op

Mocht u vragen hebben over onze PTZ controller of de aankoop hiervan, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Ook voor al uw vragen over één van onze andere producten kunt u natuurlijk altijd bij één van onze medewerkers terecht. Contact opnemen kan hier.