• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

PTZ controllers voor RS485 en IP camera's

Met een PTZ (Pan Tilt Zoom) controller bestuur je PTZ bewakingscamera's. Op een eenvoudige manier kun je, door middel van een joystick, een bestuurbare PTZ camera in- of uitzoomen en draaien. Analoge PTZ camera's stuur je aan met RS485, IP camera's stuur je aan via Onvif, mits de IP camera hiervoor geschikt is.

IP PTZ controller voor Onvif IP camera's
Geschikt voor Onvif PTZ camera's, met LCD kleurenscherm voor videobeeld en HDMI uitgang.
    Bekijk alle informatie

Optimale beveiliging

Wanneer je je eigendommen op de meest optimale manier wilt beveiligen, dan is een PTZ controller een goed idee. Met een PTZ controller kun je namelijk je PTZ bewakingscamera’s besturen. Dat houdt in dat je, wanneer je achter deze controller zit, kunt inzoomen of uitzoomen op je eigendommen. Ook het draaien van de camera’s is mogelijk door middel van een PTZ controller.

Wat is een PTZ camera?

PTZ staat voor: Pan/Tilt/Zoom. Deze camera’s hebben geen vaste positie, maar kunnen dus draaien, kantelen en zoomen. In ons assortiment vind je bijvoorbeeld de volgende PTZ camera’s:

Besturing via meerdere apparaten

PTZ bewakingscamera’s kunnen met behulp van de PTZ controller worden aangestuurd door een PC, tablet of smartphone. Zo kun je, zelfs wanneer je niet thuis bent, de camera’s aansturen en inzoomen, uitzoomen of draaien. Ook wanneer je niet thuis bent geeft de PTZ controller je dus de beste controle over uw eigendommen.

Andere producten

CCTVWinkel is jouw partner op het gebied van beveiligingscamera’s en sets. Wij voorzien je daarnaast in verschillende accessoires of randapparatuur, zoals een PTZ controller, die belangrijke functies kunnen toevoegen aan de beveiliging van uw eigendommen. Ook wanneer je dus niet op zoek bent naar een PTZ controller, maar een ander product op het gebied van beveiligingscamera’s, kunt u bij ons terecht! Bekijk andere randapparatuur om camerabewakingssysteem compleet te maken:

 
 

30 dagen bedenktijd

Was de PTZ controller toch niet helemaal wat je zocht? Of ben je uiteindelijk niet tevreden over de aankoop van uw PTZ controller? Geen probleem! Dan kun je deze binnen dertig dagen retour sturen of langsbrengen bij onze vestiging in Hoogeveen.

Neem contact op

Heb je vragen over onze PTZ controller of de aankoop hiervan, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Ook voor al uw vragen over één van onze andere producten kun je bij onze medewerkers terecht.