• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Overige randapparatuur

Alle randapparatuur die niet in de andere categorieën thuishoort vind je hier. UTC controllers, Ground loop isolators etc. Ben je op zoek naar een specifiek product, neem dan contact met ons op.

Overige randapparatuur

Sommige randapparatuur valt niet per se binnen een bepaalde categorie. Daarom vind je hier ons overige aanbod. Op deze manier weet je zeker dat je je camera bewakingssysteem helemaal compleet kunt maken.

Ground loop isolators

Een goed voorbeeld van zo’n product is een BNC Ground loop isolator. Heb je last van een brommend geluid in je audio? Dan plaats je deze Ground loop isolator tussen de ingang van je apparaat en het het stopcontact, zo dicht mogelijk bij het apparaat, of bijvoorbeeld tussen een camera en een recorder.

Maak je camerabewakingssysteem compleet

Navigeer door de rest van de website om ons aanbod beveiligingscamera’s, recorders, andere randapparatuur en alle andere producten te bestellen die je nodig hebt. Zo vind je hier bijvoorbeeld de volgende randapparatuur:

Advies op maat

Wil jij je terrein of ruimte goed beveiligen, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Laat je door ons adviseren. Door onze ervaring en productkennis weten we precies wat jij nodig hebt om je bezit optimaal te beveiligen. Misschien volstaat een enkele camera, maar misschien heb je ook behoefte aan een compleet systeem dat geen hoekje overslaat. Wij hebben het in huis! En is dat niet het geval? Ook dan kijken we samen met je naar de mogelijkheden. Kom langs in onze winkel in Hoogeveen óf neem telefonisch, per mail of via ons contactformulier contact met ons op.