• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Omvormers voor bewakingscamera's

Binnen ons assortiment vind je meerdere soorten omvormers. Door het gebruik van een omvormer kun je de signalen van jouw beveiligingscamera’s omzetten naar een andere indeling, bijvoorbeeld van analoog naar HDMI. Dat zorgt ervoor dat deze signalen (beelden in dit geval) makkelijker te bekijken zijn. Bekijk nu onze omvormers en bestel eenvoudig online.

CW-OVV - Omvormer VGA naar S-Video of CVBS
Zet VGA signaal (computer beeldscherm) om naar CVBS (analoog)
Laat beelden van een computer zien op een TV of recorder
Beschikt ook over een VGA en S-video uitgang
    Bekijk alle informatie
CW-OV - Omvormer voor BNC camera's naar VGA beeldscherm
Geschikt voor analoge camera's met BNC aansluiting
Aan te sluiten op elk beeldscherm met VGA
Beschikt ook over een S-video en VGA ingang
    Bekijk alle informatie
Neview CF-conv - Omvormer van TVI/CVI/AHD/Analoog naar HDMI
Geschikt voor 720p t/m 5 MegaPixel camera's met BNC
Aan te sluiten op elk beeldscherm met HDMI
Beschikt ook over een AHD/HD-TVI/HD-CVI/CVBS uitgang
    Bekijk alle informatie

Wat zijn omvormers voor beveiligingscamera’s?

Door middel van een omvormer kun je de signalen van jouw beveiligingscamera’s omzetten naar andere soort indelingen. Hierdoor kun je de beveiligingscamera bijvoorbeeld makkelijker aansluiten op je tv, monitor of recorder. Zo krijg je altijd een helder beeld van de beelden van jouw beveiligingscamera’s.

Wat voor soort omvormers vind je binnen ons assortiment?

Binnen ons assortiment vind je altijd meerdere omvormers op het gebied van beveiligingscamera’s. Zo hebben we op dit moment een omvormer van VGA naar S-Video of CVBS, een omvormer voor BNC camera’s naar VGA beeldscherm en een omvormer voor meerdere signalen naar HDMI.

Bijpassende kabels

Ben je op zoek naar de bijpassende kabels? In onze webshop vind je onder andere:

  • VGA kabels
  • HDMI kabels
  • BNC en RCA videokabels
  • Combikabels met voeding en BNC

 

Hoogwaardige kwaliteit

De omvormers van CCTVWinkel zijn van uitstekende kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat jij de signalen van je beveiligingscamera’s op de juiste manier overzet. Dat resulteert er vervolgens weer in dat jij altijd het gewenste signaal uit de omvormer kunt krijgen. Omvormers geven jou meer mogelijkheden om je beelden te bekijken!

30 dagen bedenktijd

Was de omvormer voor het signaal van beveiligingscamera’s toch niet helemaal wat je zocht? Of ben je uiteindelijk niet tevreden over de aankoop hiervan? Geen probleem! Dan kun je je product binnen dertig dagen retour sturen of langsbrengen bij onze vestiging in Hoogeveen.

Neem contact op

Bovenstaande producten kunnen je dus helpen bij het op de juiste manier omvormen van het signaal van je beveiligingscamera’s. Ben je er niet helemaal over uit welk model jij nodig hebt om je verschillende apparaten met elkaar te verbinden? Neem dan gerust contact met ons op! Ook voor al je vragen met betrekking tot onze overige producten staan wij je graag te woord.

 

Andere producten

CCTVWinkel is jouw partner op het gebied van beveiligingscamera’s en sets. Wij voorzien je daarnaast in verschillende accessoires of randapparatuur die belangrijke functies toevoegen aan de beveiliging van je eigendommen. Ook wanneer je zoekt naar een ander product op het gebied van beveiligingscamera’s, kun je bij ons terecht! Bekijk andere randapparatuur om camerabewakingssysteem compleet te maken: