• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Monitoren en omvormers voor camerabewaking

Camerabewaking wordt nog effectiever als je live mee kunt kijken, daarom kun je standaard op elke CW recorder een monitor aansluiten middels een CW omvormer. Daarnaast kun je elke CW camera rechtstreeks aansluiten op een VGA monitor, zonder tussenkomst van een recorder. Wil je zelf jouw camerabewaking installeren, dan kun je met onze camera tester eenvoudig de camera richten zonder terug te hoeven lopen naar jouw PC.

Eigenschappen monitoren

Monitoren spreken eigenlijk voor zich: ze laten jou de beelden van je beveiligingscamera zien. Bij CCTVWinkel vind je verschillende soorten monitoren, waardoor er altijd één is die bij jouw wensen op het gebied van camerabeveiliging aansluit. Wanneer je hoge resolutie beveiligingscamera’s gebruikt, zal ook de resolutie op de monitoren van zeer goede kwaliteit zijn. De monitoren worden geleverd met een standaard voor op je bureau.

Hoogwaardige kwaliteit

De beveiligingscamera monitoren en omvormers van CCTVWinkel zijn van uitstekende kwaliteit. De standaard zorgt ervoor dat de monitoren op jouw bureau kunnen staan, waardoor jij op je gemak vanuit een bureaustoel de beelden kunt bekijken. Door middel van de monitoren en omvormers kunnen de beelden vanaf de beveiligingscamera op je monitor terecht komen.

30 dagen bedenktijd

Was de monitor om het signaal van je beveiligingscamera’s te bekijken toch niet helemaal waar je naar op zoek was? Of ben je uiteindelijk toch niet helemaal tevreden over de aankoop hiervan? Geen probleem! Dan kun je je product binnen dertig dagen retour sturen of langsbrengen bij onze vestiging in Hoogeveen.

Neem contact op

De beveiligingscamera monitoren kunnen je dus helpen bij het bekijken van de beelden die door je beveiligingscamera’s worden opgenomen. Ben je er niet helemaal over uit welk model jij nodig hebt om de beelden op de juiste manier te kunnen bekijken? Neem dan gerust contact met ons op! Ook voor al je vragen met betrekking tot onze overige producten staan wij je natuurlijk graag te woord.