• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Monitoren en omvormers voor camerabewaking

Camerabewaking wordt nog effectiever als je live mee kunt kijken, daarom kun je standaard op elke CW recorder* een monitor aansluiten met een CW omvormer. Daarnaast kun je elke CW camera rechtstreeks aansluiten op een VGA monitor, zonder tussenkomst van een recorder.

*Producten uit de CW serie zijn analoog.

Wil je zelf jouw camerabewaking installeren, dan kun je met onze camera tester eenvoudig de camera richten zonder terug te hoeven lopen naar jouw PC. Alles wat je nodig hebt om jouw camera beelden op een monitor te bekijken vind je hier in onze webshop.

CW-OVV - Omvormer VGA naar S-Video of CVBS
Zet VGA signaal (computer beeldscherm) om naar CVBS (analoog)
Laat beelden van een computer zien op een TV of recorder
Beschikt ook over een VGA en S-video uitgang
    Bekijk alle informatie
CW-OV - Omvormer voor BNC camera's naar VGA beeldscherm
Geschikt voor analoge camera's met BNC aansluiting
Aan te sluiten op elk beeldscherm met VGA
Beschikt ook over een S-video en VGA ingang
    Bekijk alle informatie
Neview CF-conv - Omvormer van TVI/CVI/AHD/Analoog naar HDMI
Geschikt voor 720p t/m 5 MegaPixel camera's met BNC
Aan te sluiten op elk beeldscherm met HDMI
Beschikt ook over een AHD/HD-TVI/HD-CVI/CVBS uitgang
    Bekijk alle informatie

Eigenschappen monitoren

Monitoren spreken eigenlijk voor zich: ze laten jou de beelden van je beveiligingscamera zien. In ons aanbod vind je verschillende soorten monitoren, waardoor er altijd één is die bij jouw wensen op het gebied van camerabeveiliging aansluit. Wanneer je hoge resolutie beveiligingscamera’s gebruikt, zal ook de resolutie op de monitoren van zeer goede kwaliteit zijn. De monitoren worden geleverd met een standaard voor op je bureau.

Hoogwaardige kwaliteit

De beveiligingscamera monitoren en omvormers van CCTVWinkel zijn van uitstekende kwaliteit. De standaard zorgt ervoor dat de monitoren op jouw bureau kunnen staan, waardoor jij op je gemak vanuit een bureaustoel de beelden kunt bekijken. Door middel van de monitoren en omvormers kunnen de beelden vanaf de beveiligingscamera op je monitor terecht komen.

Recorders

Wil je beelden niet alleen live bekijken, maar ook opnemen? Dan heb je een recorder nodig. In onze webshop vind je verschillende recorders voor IP camera’s, maar ook 5-in-1 recorders die onder andere analoog signaal kunnen opnemen.

 

Overige randapparatuur

Alles wat je nodig hebt om jouw camerabewakingssysteem compleet te maken vind je in onze webshop, denk bijvoorbeeld aan:

 
 

30 dagen bedenktijd

Was de monitor om het signaal van je beveiligingscamera’s te bekijken toch niet helemaal waar je naar op zoek was? Of ben je uiteindelijk toch niet helemaal tevreden over de aankoop hiervan? Geen probleem. Je kunt het product binnen dertig dagen retour sturen of langsbrengen bij onze vestiging in Hoogeveen.

Neem contact op

De beveiligingscamera monitoren kunnen je dus helpen bij het bekijken van de beelden die door je beveiligingscamera’s worden opgenomen. Ben je er niet helemaal over uit welk model jij nodig hebt om de beelden op de juiste manier te kunnen bekijken? Neem dan gerust contact met ons op! Ook voor al je vragen met betrekking tot onze overige producten staan wij je natuurlijk graag te woord.