• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Videokabels met BNC & RCA aansluitingen

Gebruik één van onze RG59 kabels met één of twee BNC of RCA (tulp) stekkers voor het aansluiten van een bewakingscamera, video balun of recorder. Videokabels zijn van hoge kwaliteit en geschikt voor standaard analoge camera's.

Waar gebruik je videokabels voor?

Door middel van een videokabel wordt , met behulp van één van onze RG59 kabel, een bewakingscamera, video balun of recorder aangesloten. De videokabels zorgen er dus voor dat jij beelden kunt zien. Video kabels die in ons assortiment verkocht worden, zijn van hoge kwaliteit en geschikt voor standaard analoge camera’s.

Videokabels met BNC aansluiting

BNC staat voor Bayonet Neill Concelman. Deze aansluiting is vernoemd naar de twee ontwikkelaars. Een BNC aansluiting heeft een bajonetsluiting, ook wel draaisysteem genoemd en zijn bedoeld voor het doorgeven van analoge videobeelden. De BNC aansluiting kan ook gebruikt worden voor de overdracht van audiosignalen.

Videokabels met RCA aansluiting

RCA staat voor Radio Corporation of America, de naam van het bedrijf dat de aansluiting ooit op de markt bracht. Door een RCA-aansluiting worden uw apparaten voorzien van beeld en geluid. RCA-stekkers worden vaak tulpstekker genoemd en vallen onder de coaxiale stekkers.

Hoogwaardige kwaliteit

De kabels van CCTVWinkel zijn van uitstekende kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat jij je videobeelden en audiofragmenten op de juiste manier van de beveiligingscamera naar de andere apparaten krijgt. Video kabels zijn een onmisbare schakel om gedegen kwaliteit geluid en beeld te krijgen bij je apparaten.

Neem contact op

Bovenstaande producten kunnen je dus helpen bij het op de juiste manier aansluiten van je beveiligingscamera’s. Ben je er niet helemaal over uit welke soort stekker jij nodig hebt om je verschillende apparaten met elkaar te verbinden? Neem dan gerust contact met ons op! Ook voor al je vragen met betrekking tot onze overige producten staan wij je graag te woord.

Kleur
Lengte