• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

HDMI & VGA kabels

Met een HDMI of VGA kabel sluit u een CW, CS, of CHD recorder aan op een TV of monitor met HDMI of VGA aansluiting. Onze HDMI en VGA kabels zijn van hoge kwaliteit en kunnen zonder signaalverlies tot 30 meter lengte gebruikt worden binnenshuis.

Kleur
Lengte

Eigenschappen HDMI & VGA kabels

VGA kabels bestaan al vrij lang en zijn van oudsher de koppeling tussen een beeldscherm en bijvoorbeeld een recorder. Tegenwoordig is de VGA kabel in sommige gevallen minder goed toepasbaar. Zo verstuurt een VGA aansluiting kan in tegenstelling tot HDMI alleen videosignalen en dus geen audiosignalen naar het beeldscherm.

HDMI kabels zijn één van de opvolgers van de VGA kabel. Wanneer je met een HDMI kabel werkt worden ook de audio signalen verzonden vanaf de recorder.

Recorder aansluiten op TV of monitor

De beveiligingscamera’s worden vaak aangeduid als uw ‘ogen’ wanneer u er niet bent. De recorder is in dat geval het geheugen. Op de recorder worden namelijk de beelden opgeslagen die door de camera’s worden geregistreerd. Om de beelden ook daadwerkelijk terug te kunnen zien op een TV of monitor, is een aansluiting door middel van een HDMI of VGA kabel nodig.

Welke kabel heb je nodig?

Welke kabel je nodig hebt, hangt uiteraard af van het type recorder dat je hebt. Ook de verschillende lengtes spelen een rol. Wanneer jouw recorder ver af staat van de monitor waarop je de beelden wilt laten zien, kun je het beste kiezen voor één van onze langere kabels.

Neem gerust contact op

Kom je niet helemaal uit het type kabel dat jij nodig hebt om de beelden van de camera’s terug te kunnen zien op jouw tv of monitor? Neem dan gerust contact met ons op. Ook voor al je overige vragen met betrekking op onze producten kun je natuurlijk bij ons terecht. Contact opnemen kun je hier doen.