• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

HDMI & VGA kabels

Met een VGA of HDMI kabel sluit je een CW, CS, of CHD recorder aan op een TV of monitor met VGA of HDMI aansluiting, zodat je opgenomen beelden zelf kunt bekijken en eventueel beluisteren. Onze VGA en HDMI kabels zijn van hoge kwaliteit en kunnen zonder signaalverlies tot 30 meter lengte gebruikt worden binnenshuis.

Kleur
Lengte

Eigenschappen VGA en HDMI kabels

VGA kabels bestaan al vrij lang en zijn van oudsher de koppeling tussen een beeldscherm en bijvoorbeeld een recorder. Tegenwoordig is de VGA kabel in sommige gevallen minder goed toepasbaar. Zo verstuurt een VGA aansluiting, in tegenstelling tot HDMI kabel, alleen videosignalen en dus geen audiosignalen naar het beeldscherm.

HDMI kabel

De HDMI kabel is één van de opvolgers van de VGA kabel. Wanneer je met een HDMI kabel werkt worden ook de audio signalen verzonden vanaf de recorder.

Recorder aansluiten op TV of monitor

Beveiligingscamera’s worden vaak aangeduid als jouw ‘ogen’ wanneer je er niet bent. De recorder is in dat geval het geheugen. Op de recorder worden namelijk de beelden opgeslagen die door de camera’s worden geregistreerd.

 

Om de beelden ook daadwerkelijk terug te kunnen zien op een TV of monitor, is een aansluiting door middel van een HDMI of VGA kabel nodig. Hier geldt dus dat je met een HDMI kabel ook het geluid vanuit de recorder kunt versturen, maar met een VGA kabel niet.

 

Welke kabel heb je nodig?

Welke kabel je nodig hebt, hangt uiteraard af van het type recorder dat je hebt. Heeft de recorder een VGA of HDMI uitgang, of allebei? Vervolgens is een VGA kabel voordeliger, maar kan dus geen geluid versturen.

Ook de verschillende lengtes spelen een rol. Wanneer jouw recorder ver afstaat van de monitor waarop je de beelden wilt laten zien, kun je het beste kiezen voor één van onze langere kabels. In onze webshop vind je de volgende verschillende VGA en HDMI kabels:

Overige kabels en splitters

In onze webshop vind je nog veel meer kabels en andere attributen om jouw systeem compleet te maken. Bekijk ook ons assortiment wat de volgende producten betreft:

 

Neem gerust contact op

Kom je niet helemaal uit het type kabel dat jij nodig hebt om de beelden van de camera’s terug te kunnen zien op jouw tv of monitor? Neem dan gerust contact met ons op. Ook voor al je overige vragen met betrekking op onze producten kun je natuurlijk bij ons terecht.