• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Combikabels (BNC+voeding) voor bewakingscamera's

Combikabels zijn aan beide kanten voorzien van twee stekkers, namelijk een 12 volt voedingsstekker en een BNC connector. De kabel transporteert met de voedingsstekker stroom naar de camera, en het beeld met de BNC connector terug naar de recorder.

Let op: heb je een IP camera? Dan heb je een UTP kabel nodig.

Lengte
Neview CW-KF - BNC koppelstuk - 2 x female
Koppel twee BNC kabels met minimaal signaalverlies
Geschikt voor Analoog, HD-CVI, HD-TVI en AHD
Lagere prijs bij grotere afname
    Bekijk alle informatie
Neview CW-K18 - 18 meter kabel met BNC en 12 volt stekkers
Professionele BNC combikabel voor bewakingscamera's
Geschikt voor Analoog, HD-CVI, HD-TVI en AHD
Koppelbaar d.m.v. koppelstukje
    Bekijk alle informatie
Neview CW-K40 - 40 meter kabel met BNC en 12 volt stekkers
Professionele BNC combikabel voor bewakingscamera's
Geschikt voor Analoog, HD-CVI, HD-TVI en AHD
Koppelbaar d.m.v. koppelstukje
    Bekijk alle informatie

BNC kabel nodig?

De BNC aansluiting is universeel. Als je bewakingscamera een BNC aansluiting heeft kun je de BNC kabel met voeding uit onze webshop daar heel goed voor gebruiken. Zorg er wel voor dat je een BNC kabel kiest die geschikt is voor het signaal van je beveiligingscamera. Alle kabels zijn geschikt voor:

  • Analoog (CVBS)
  • HD-CVI
  • HD-TVI
  • AHD

Niet alle kabels zijn geschikt voor HD-SDI, dat komt overigens ook maar erg weinig voor.

Combikabel ook voor voeding

De combikabel is niet alleen een BNC kabel, maar ook geschikt voor de voeding van je beveiligingscamera’s. De voedingsstekkers hebben een maat van 5.5 x 2.1 mm. Je kunt ze gebruiken voor 5 volt, 12 volt en 24 volt. Zo gebruik je je BNC kabel dus niet alleen voor video, maar ook voor de voeding.

BNC kabel verlengen

Het is mogelijk om een BNC kabel met voeding te verlengen door meerdere kabels aan elkaar te koppelen. Dat verlengen gaat tot een totale lengte van ongeveer 80 meter meestal zonder signaalverlies. Het koppelen van BNC combikabel is makkelijk, de voedings stekkers passen namelijk in elkaar, voor het koppelen van de BNC stekker is een koppelstuk nodig.

 

4-in-1 beveiligingscamera’s

Combikabels met BNC en voedingsstekker zijn niet geschikt voor IP camera’s. Wel kun je ze gebruiken in combinatie met onze 4-in-1 beveiligingscamera’s. Deze camera’s kunnen verschillende signalen versturen en passen dus bij verschillende soorten recorders. Dit zijn ook de enige camera’s in onze webshop die nog het analoge signaal kunnen versturen.

 

Overige kabels en splitters

In onze webshop vind je nog veel meer kabels en andere attributen om jouw systeem compleet te maken. Bekijk ook ons assortiment wat de volgende producten betreft:

 

Neem contact op

Kom je niet helemaal uit het type BNC kabel dat jij nodig hebt om de beelden van de camera’s terug te kunnen zien op jouw tv of monitor? Neem dan gerust contact met ons op. Ook voor al je overige vragen met betrekking tot onze producten kun je natuurlijk bij ons terecht. We zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, van 10:00 tot 17:00. We horen graag van je!