• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Combikabels (BNC+voeding) voor bewakingscamera's

Combikabels hebben aan beide zijden twee stekkers, namelijk een 12 volt voedings stekker en een BNC connector. Combikabels worden ook wel BNC kabels genoemd en ze worden gebruikt voor het aansluiten van bewakingscamera's en recorders.

Heb je een IP camera? Dan heb je UTP kabel nodig, een IP camera heeft namelijk geen BNC aansluiting.

Lengte
Neview CW-KF - BNC koppelstuk - 2 x female
Koppel twee BNC kabels met minimaal signaalverlies
Geschikt voor Analoog, HD-CVI, HD-TVI en AHD
Lagere prijs bij grotere afname
    Bekijk alle informatie
Neview CW-K18 - 18 meter kabel met BNC en 12 volt stekkers
Professionele BNC combikabel voor bewakingscamera's
Geschikt voor Analoog, HD-CVI, HD-TVI en AHD
Koppelbaar d.m.v. koppelstukje
    Bekijk alle informatie
Neview CW-K40 - 40 meter kabel met BNC en 12 volt stekkers
Professionele BNC combikabel voor bewakingscamera's
Geschikt voor Analoog, HD-CVI, HD-TVI en AHD
Koppelbaar d.m.v. koppelstukje
    Bekijk alle informatie

BNC kabel verlengen?

Het is mogelijk om BNC kabels te verlengen door ze aan elkaar te koppelen. Dat verlengen gaat tot een totale lengte van ongeveer 80 meter meestal zonder signaalverlies. Het koppelen van BNC kabel is makkelijk, de voedings stekkers passen namelijk in elkaar, voor het koppelen van de BNC stekker is een koppelstukje nodig.

BNC kabel nodig?

De BNC aansluiting is universeel, als je bewakingscamera een BNC aansluiting heeft kun je onze BNC kabels daar heel goed voor gebruiken. Zorg er wel voor dat je een BNC kabel kiest die geschikt is voor het signaal van je beveiligingscamera. Alle kabels zijn geschikt voor Analoog (CVBS), HD-CVI, HD-TVI en AHD, maar niet alle kabels zijn geschikt voor HD-SDI, dat komt overigens ook maar erg weinig voor.

Combikabel ook voor voeding

De combikabel is niet alleen een BNC kabel, maar ook geschikt voor de voeding van je bewakingscamera's. De voedingsstekkers hebben een maat van 5.5 x 2.1 mm. Je kunt ze gebruiken voor 5 volt, 12 volt en 24 volt. Zo gebruik je je BNC kabel dus niet alleen voor video, maar ook voor de voeding.

Neem gerust contact op

Kom je niet helemaal uit het type BNC kabel dat jij nodig hebt om de beelden van de camera’s terug te kunnen zien op jouw tv of monitor? Neem dan gerust contact met ons op. Ook voor al je overige vragen met betrekking tot onze producten kun je natuurlijk bij ons terecht. Contact opnemen kun je hier doen.