• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Wifi camera sets

Op zoek naar een draadloze beveiligingscamera set? Kies dan één van onze sets met wifi. Deze beveiligingscamera sets wifi zijn voorzien van hun eigen netwerk. Je hoeft ze dus alleen op de netspanning aan te sluiten en de camera maakt verbinding met de recorder. Plug & Play noemen we dat! Je kunt ze overal gebruiken, ook als er nog geen internet is. wel zo makkelijk toch?

Welke resolutie wifi camera set wil je?

Voor- en nadelen wifi camera sets

Draadloze camera's hebben veel voordelen. Welke zijn voor jou relevant? Om een goede keuze te kunnen maken zetten wij de voordelen, maar ook nadelen voor je op een rij:

Zeer eenvoudige installatie dankzij handige Plug & Play functie
Voorzien van eigen wifi netwerk, dus geen belasting van andere netwerken
Onze wifi sets maken standaard gebruik van een beveiligde draadloze verbinding
Voorzien van sterke wifi zenders en ontvangers voor het beste bereik
De gratis app en software zijn erg uitgebreid én gebruiksvriendelijk
Een draadloze verbinding is altijd minder betrouwbaar dan een kabel
Het bereik van draadloze camera's wordt beïnvloed door muren en andere obstakels

Volledig eigen wifi netwerk

Onze wifi beveiligingscamera sets maken gebruik van een eigen wifi netwerk. Daardoor heeft het toevoegen van wifi camera's geen invloed op de snelheid van je bestaande wifi netwerk. Die kun je dus gewoon blijven gebruiken voor gamen, TV kijken of muziek luisteren.

De wifi camera's van de Neview beveiligingscamera set wifi maken rechtstreeks verbinding met de recorder via een eigen wifi netwerk.

Neview wifi recorder met eigen netwerk

Verschillende resoluties

Bij het kiezen van een beveiligingscamera wifi set, bepaal je eerst de resolutie. Hoe hoger de resolutie, hoe groter en dus duidelijker het beeld. Een hogere resolutie is in aanschaf iets duurder, maar voorkomt mogelijk een hoop ergernis in de toekomst. We hebben wifi camera sets in de volgende resoluties:

Hieronder vind je een afbeelding met verschillende resoluties in de juiste verhouding.

Wifi camera set met beeldscherm

Ook beveiligingscamera set wifi met beeldscherm hoef je alleen op je netspanning aan te sluiten. Vervolgens kun je direct op het beeldscherm zien wat jouw camera opneemt. Het beeldscherm is namelijk voorzien van ingebouwde recorder. Al onze wifi beveiligingscamera sets zijn voorzien van nachtzicht.

 

Andere beveiligingscamera sets

In onze webshop vind je meer dan alleen beveiligingscamera sets met wifi. Je kunt ook kiezen voor een IP camerabeveiliging set. IP staat voor Internet-Protocol. Dit betekent dat onze IP beveiligingscamera’s direct streamen via het internet. Je sluit de camera dus aan op je internet netwerk. Ten opzichte van een wifi camera set is dit systeem minder flexibel, maar de verbinding is stabieler.

5-in-1 beveiligingscamera set

Zoek je een veelzijdig systeem? Ga dan voor een 5-in-1 beveiligingscamera set. Deze camera sets zijn voorzien van een recorder die je kunt aansluiten op vijf verschillende soorten camera’s.

Persoonlijk advies

Weet je nog niet precies welke beveiligingscamera het beste past bij jouw woning of bedrijfspand? Of wil je eerst meer informatie over ons aanbod? We adviseren je graag. Kom gerust eens langs in onze showroom in Hoogeveen, stuur ons een e-mail of neem telefonisch contact op. Dan zorgen we samen dat jouw eigendom optimaal beveiligd wordt.