• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Voordeelsets met 8 MegaPixel (4K ultra HD) IP camera's

4K ultra HD is op dit moment het beste van het beste. Een uitstekende scherpte en enorm groot beeld (3840 x 2160 pixels). Deze IP camera's kun je bij ons ook in een set kopen, dat is een combinatie tussen één of meerdere 4K ultra HD camera's en een recorder. Daarmee ben je voordeliger uit dan met losse producten. Kies hieronder hoeeveel 4K ultra HD IP camera's je bij je cameraset wilt.

Hoeveel 4K ultra HD camera's wil je in je cameraset?

Haarscherp beeld met 4K UHD IP camera's

Dankzij de enorm hoge resolutie van 8 MegaPixel camera's zie je alle details haarscherp. Je wilt natuurlijk niet achteraf tot de ontdekking komen dat je een inbreker, of zijn auto nét niet kunt herkennen. 8 MegaPixel, oftewel 4K ultra HD is op dit moment de hoogste resolutie IP camera's die we hebben. Ben je op zoek naar een iets voordeliger systeem? Dan zijn de 5 MegaPixel sets wellicht een goed alternatief.

Alle 4K ultra HD sets met standaard PoE recorder

Alle 4K ultra HD IP camera sets leveren we standaard met een recorder inclusief 8 PoE poorten. Dat is wel zo handig, want je kunt hier direct je IP camera op aansluiten. Dankzij de PoE (Power over Ethernet) functie krijgen de camera's voeding en netwerk rechtstreeks van de recorder. Dat scheelt een hoop kabels en extra adapters.

4K ultra HD resolutie

De IP camera's met een 8 MegaPixel beeldsensor hebben een 4K ultra HD resolutie, we noemen dit ook wel 4K UHD. Het beeld van 4K ultra HD IP camera's is daarmee maar liefst vier keer zo groot als het beeld van 1080p full HD camera's. Daardoor kun je details aanzienlijk beter zien en is het beeld een stuk scherper. Het is op dit moment zelfs de hoogste resolutie in ons assortiment.

De afbeelding hieronder is niet op ware grootte, maar wel precies in verhouding. Je kunt hierbij makkelijk zien hoe groot 4K ultra HD is ten opzichte van de andere beveiligingscamera resoluties. Meer over de resolutie van je camera vind je op de pagina "wat is resolutie?".

resoluties