• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Voordeelsets met 5.0 MegaPixel IP camera's

Kies hoeveel camera's je bij je 5 MegaPixel IP camera set wilt hebben. Een set is voordeliger dan losse producten omdat we je een korting geven op basis van het totaal aantal camera's. Koop je een grotere set, dan is je korting per camera hoger dan bij bijvoorbeeld een set met 1 camera.

Hoeveel IP camera's wil je in je cameraset?

IP camera resolutie

Net als bij alle andere soorten beveiligingscamera's bestaan IP camera's in verschillende resoluties. De resolutie is mede bepalend voor de beeldkwaliteit, het beeldformaat en de scherpte van het beeld bij IP camera's. CCTVwinkel.nl verkoopt IP camera's met een full HD resolutie (2.4 en/of 3.2MegaPixel), maar ook IP camera's met een nog hogere resolutie, de 5.0 MegaPixel bewakingscamera's.

Aantal frames per seconde

Veel aanbieders van 5 MegaPixel IP camera's kiezen ervoor goedkope hardware aan te bieden. Deze camera's bieden wel een 5.0 MP resolutie, maar nemen op met slechts 10  frames per seconde. Alle IP camera's van CCTVwinkel.nl nemen op met minimaal 15 Frames Per Seconde (FPS), dat komt de kwaliteit en de duidelijkheid van het beeld ten goede.

5 MegaPixel camera's - Het nieuwste op de markt

IP camera's zijn één van de modernste beveiligingscamera's op de markt, maar ook IP camera's worden continue doorontwikkeld. Hoewel IP camera's met een 2.4 MegaPixel sensor absoluut niet slecht zijn, full HD is immers prachtig beeld, bieden IP camera's met een 5.0 Megapixel lens wel een hogere beeldkwaliteit.

Boven je budget?

Ook beeldkwaliteit heeft zijn prijs. Vallen camera beveiliging sets met 5 MP IP camera's buiten uw budget, maar wilt u niet inleveren op productkwaliteit, service en gebruikersgemak? Kies van voor onze sets met full HD IP camera's.