• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Voordeelsets met 5.0 MegaPixel 4-in-1 camera's

De Neview 5-in-1 sets bieden eigenlijk alles wat je nodig hebt. Hieronder alvast de voordelen. Wil je meer weten, lees dan verder onder de oranje knoppen.

Deze sets bieden camerabeelden in hoge 5 MegaPixel resolutie en daarmee 2.5 x beter beeld dan full HD. Dat is pas écht duidelijk beeld.
Heb je een oud systeem? Je kunt de bestaande kabels met BNC stekkers blijven gebruiken bij deze nieuwe camera's en recorder.
Installeer je een nieuw systeem, of blijkt je kabel toch kapot? We leveren altijd kabels mee zodat je niks te kort komt.
De 5-in-1 sets installeer je zonder lastige instellingen, stekkers erin en je recorder begint met opnemen.
Heb je al camera's? Je sluit ook eenvoudig analoge, AHD, HD-CVI, HD-TVI en Onvif IP camera's aan op de Neview 5-in-1 recorders.
Natuurlijk ook via PC en smartphone of tablet te bekijken en bedienen, en natuurlijk zonder moeilijke instellingen.

Hoeveel bewakingscamera's heb je nodig?

5 MegaPixel resolutie

Goed, duidelijk en scherp beeld is tegenwoordig heel belangrijk. De beeldkwaliteit wordt voor een groot deel bepaald door de resolutie van de beeldsensor in de bewakingscamera. Hoe hoger de resolutie van deze sensor, hoe groter en dus duidelijker het beeld wordt opgeslagen. Bij het kiezen van een nieuwe camerabewaking set is het goed om na te denken over de toekomst. Het systeem is immers niet alleen voor nu, maar moet ook de komende 5-10 jaar aan de verwachtingen en eisen voldoen. Nu kiezen voor een hogere resolutie resulteert meestal in een langer gebruik omdat het systeem ook over enkele jaren nog prima mee kan met de standaard.

De 5 MegaPixel resolutie van deze 5-in-1 sets biedt een beeldgrootte van 2592 x 1944 pixels, dat is ongeveer 2.5 keer zo groot als full HD (met 1920 x 1080 pixels). Dankzij deze hoge resolutie is het mogelijk details beter te herkennen. Dat voorkomt een hoop frustratie achteraf.

Bestaande kabels gebruiken?

RG59 kabels met BNC connectoren (ook wel coax kabels genoemd) worden vaak in verband gebracht met de oude, slechte en onduidelijke camerabewaking van vroeger: analoge camerabewaking. Niet zo gek, dit soort kabels worden al sinds het ontstaan van camerabewaking gebruikt. Het is echter onjuist om de beeldkwaliteit van een systeem te bepalen aan de hand van de gebruikte bekabeling.

De 5-in-1 sets van Neview maken nog steeds gebruik van dit soort bekabeling, maar maken dan wel gebruik van een digitaal signaal in plaats van het ouderwetse analoge signaal. Vergelijk het met digitale televisie van tegenwoordig. Een hele verbetering ten opzichte van vroeger, maar de kabels zijn nog steeds gelijk. Bij de 5-in-1 sets van Neview is dit ook het geval. De camera's sturen een digitaal signaal over de RG59 kabels, de 5-in-1 recorders kunnen dit nieuwe digitale signaal weer ontcijferen en opslaan als camerabeelden in hoge resolutie.

Vervang je je oude camerabewaking door een 5-in-1 set? Dan kun je in bijna alle gevallen de bestaande kabels blijven gebruiken. We adviseren wel om de voeding te vervangen. Is één van je kabels toch niet goed, of vervang je ze liever allemaal? Geen probleem, want we leveren voor elke camera in je camerabewaking set een nieuwe 18 meter kabel mee. Natuurlijk ontvang je ook een nieuwe voeding voor de recorder en de camera's bij je nieuwe set.

Eenvoudige installatie

Aansluiten en je recorder begint direct met opnemen. Dat klinkt goed toch? De Neview 5-in-1 sets zijn eenvoudig in gebruik en makkelijk te installeren. Zodra je de kabels aansluit en de voedingen in het stopcontact steekt ontvangt je recorder beeld van de camera's en begint hij direct met opnemen.

Wil je ook beelden op je PC of telefoon zien? Dan sluit je de recorder op je netwerk (modem, router of switch) aan zodat deze een internet verbinding heeft. Vervolgens scan je met de Bitvision app de QR code op het apparaat, vul je daar de login gegevens in waarna je ook daar beeld hebt. Zonder lastige instellingen in je router of weer opnieuw verbinden als je IP adres wijzigt. Je kunt zelfs van provider wisselen zonder nieuwe instellingen op je telefoon in te voeren.

Geschikt voor 5 soorten camera's

Heb je nog bewakingscamera's? Dan is de kans groot dat je die gewoon kunt aansluiten op je nieuwe 5-in-1 recorder van Neview. Ze zijn namelijk geschikt voor analoge camera's (CVBS), AHD camera's, HD-CVI camera's, HD-TVI camera's (ook wel: Turbo HD) en Onvif IP camera's. 

Het maakt daarbij niet uit van welk merk je camera's zijn. Je sluit dus eenvoudig je Dahua, Hikvision, Bosch, Samsung of andere camera's aan op deze recorders.

App voor Smartphone en tablet, software voor PC en mac

Natuurlijk kun je deze 5-in-1 camera sets ook gewoon aansluiten op je netwerk en via internet bereiken. De apps voor Apple iOS, Android, Windows en Apple OSx zijn natuurlijk gratis en worden regelmatig geupdate. Zo weet je zeker dat je een veilige verbinding met je camerasysteem hebt.

Het toevoegen van je camerasysteem aan de mobiele app gaat heel eenvoudig. Zodra je de recorder verbonden hebt met een netwerkkabel kun je de code op het apparaat scannen om verbinding te maken. De app vraagt vervolgens om de gebruikersnaam, het wachtwoord en de beveiligingscode die ook op het apparaat staat. Zodra je deze correct hebt ingevoerd is het apparaat toegevoegd. Het maakt dan ook niet uit of het IP adres van je verbinding veranderd, of dat je overstapt op een andere provider. De verbinding blijft ook dan gewoon werken.