• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Voordeelsets met 4-in-1 full HD beveiligingscamera's

De camera's van de 5-in-1 voordeelsets worden aangesloten door middel van een rechtstreekse kabel tussen de camera en de recorder. Dat kan een RG59 coaxkabel zijn, maar bij gebruik van videobaluns is het ook mogelijk om netwerk (UTP) kabel te gebruiken. Onderstaande sets worden geleverd inclusief kabels en voeding.

Hoeveel 1080p HD camera's wil je in je set?

Waarom kiezen voor een voordeelset met 1080p HD-CVI beveiligingscamera’s?

Wanneer je meerdere camera’s aanschaft, is er sprake van een camerabewaking set. Door middel van het gebruik van meerdere camera’s is jouw huis of zijn jouw eigendommen nóg beter beschermd. Wanneer je op zoek bent naar camera’s met een uitstekende beeldkwaliteit, is het een goed idee om een set met 1080p HD camera’s aan te schaffen.

Aantal HD-CVI beveiligingscamera’s in een voordeelset

Er zijn verschillende sets met 1080p HD camera’s verkrijgbaar. Zo kun je bij ons kiezen uit een beveiligingscamera set met één, twee, vier, zes, acht, twaalf of zestien camera’s. Hoeveel camera’s je precies nodig hebt, hangt onder andere af van de grootte van het terrein dat je wilt beveiligen.

Hulp nodig bij het kiezen van uw 1080p HD-CVI beveiligingscameraset?

Bij het kiezen van jouw beveiligingscamera’s en de daar bijbehorende sets, ga je natuurlijk niet over één nacht ijs. In sommige gevallen weet je misschien al welk type beveiligingscamera je wil, in sommige gevallen niet. Wanneer je kiest voor 1080p HD-CVI beveiligingscamera’s, ben je verzekerd van een uitstekende beeldkwaliteit. Ben je toch nog niet helemaal uit deze keuze? Dan kun je de keuzehulp van CCTVwinkel.nl nog eens bekijken.

1080p HD camera – eigenschappen

1080p full HD 5-in-1 camera systemen geven full HD beeld en zijn zeer gebruiksvriendelijk. Zo zijn ze makkelijk in te stellen. Wanneer je de stekker erin doet heb je namelijk vrijwel direct beeld. Er gaat één kabel vanaf elke camera naar de recorder. In een set met acht camera’s zijn er dus acht kabels.

Neem gerust contact op

Heb je nog vragen over het aantal 1080p full HD CVI beveiligingscamera’s die je dient aan te schaffen voor een zo optimaal mogelijke beveiliging van jouw eigendommen? Voor zulke en alle andere vragen met betrekking tot ons assortiment kun je natuurlijk bij ons terecht. Contact opnemen kan hier.