Wij gaan verhuizen

  • Geplaatst op

Drie jaar geleden trokken we in ons huidige pand in Tynaarlo. Destijds met voldoende ruimte voor voorraad, een showroom en kantoren. In de afgelopen drie jaar was de groei boven verwachting en daarom zijn we genoodzaakt te gaan verhuizen naar een ruimere locatie. We hebben die kunnen kopen aan de Piet Soerstraat in Hoogeveen.

Maandag gesloten

Om de verhuizing in goede banen te leiden doen we al veel "voorwerk" in ons huidige magazijn. Van het inpakken van goederen tot het tellen van de voorraad zodat we straks heel snel kunnen verhuizen en op de nieuwe locatie precies weten wat we van welk product hebben. Voor alle producten wordt al een nieuwe magazijnlocatie aangemaakt en in het systeem gezet.

Omdat deze werkzaamheden veel tijd, maar voornamelijk opperste concentratie vragen, voeren we deze werkzaamheden in alle rust op maandag uit. Om die reden zijn we in september op maandag gesloten

Hoogeveen in plaats van Tynaarlo

Als nieuwe locatie is gekozen voor Hoogeveen omdat meer en meer showroombezoekers uit het midden van het land (of zelfs verder weg) komen. In Hoogeveen hebben we bijna 800 vierkante meter tot onze beschikking waardoor we een aanzienlijk ruimer magazijn kunnen inrichten en een grotere showroom tot onze beschikking hebben.

Extra drukte/verminderde bereikbaarheid

Doordat we op maandag gesloten zijn moeten we alle e-mail en telefoontjes in vier in plaats van vijf dagen afhandelen. De zomerperiode is voor ons normaal gesproken rustiger dan bijvoorbeeld november. Ondanks onze inschattingingen bleek het deze zomer toch aanzienlijk drukker dan normaal waardoor het soms helaas iets langer duurt voordat we iedereen van een goed en uitgebreid antwoord kunnen voorzien.

21 t/m 25 september gesloten

In het weekend van 22 t/m 25 september gaan we echt verhuizen. Daarom zijn we dat weekend vanaf vrijdag tot en met maandag gesloten. De laatste bestellingen verlaten donderdag ons magazijn in Tynaarlo en de nieuwe bestellingen verlaten dinsdag ons magazijn in Hoogeveen. De globale planning is als volgt:

21 september: Voorraad inpakken in Tynaarlo
22 september: Voorraad inpakken in Tynaarlo
23 september: Verhuizing Tynaarlo -> Hoogeveen
24 september: Inrichten nieuw magazijn
25 september: Uitloop en controle dag/testen nieuwe systemen

Showroom langer gesloten

Omdat de verbouwing van ons nieuwe pand langer duurt dan verwacht is de showroom nog niet op dinsdag 25 september gereed. We proberen dit uiteraard zo snel mogelijk te doen.