Uitbreiding assortiment IP camera's en recorders

  • Geplaatst op
  • Door CCTVwinkel.nl

Ons assortiment IP camera's en recorders (NVR) is aanzienlijk uitgebreid. Lees snel meer in deze blogpost.

Om aan de wensen van onze klanten te kunnen blijven voldoen is het assortiment IP camera's flink uitgebreid en gewijzigd. Een kort overzicht:

CHD-D1, CHD-DA3 en CHD-5MD1 ook in het wit leverbaar

Tot voor kort waren deze drie modellen dome camera's alleen in de kleur antraciet grijs leverbaar, maar op verzoek van een groot aantal klanten hebben we samen met de fabrikant ook een witte uitvoering op de markt gebracht. Deze modellen zijn vanaf heden beschikbaar in onze webshop. De komende dagen worden ook de complete voordeelpakketten met deze camera's uitgebreid.

Nieuw model CHD-B4

Het oude model CHD-B4 camera was aanzienlijk qua afmetingen en in een donkergrijze kleur. Daarnaast beschikte deze camera over een 3.2 MegaPixel beeldsensor. De CHD-B4v2 heeft een nieuwe behuizing gekregen, beschikt over even sterke infraroodverlichting voor nachtzicht en inmiddels een 4.0 MegaPixel Sony beeldsensor. Daarmee is de CHD-B4v2 helemaal klaar voor de toekomst!

Nieuwe NVR en lagere prijzen

Het assortiment Netwerk Video Recorders is ook uitgebreid. NAast een 9 en 16 kanaals NVR voor 5 Megapixel camera's hebben we nu ook een 4 kanaals NVR en een 9 kanaals NVR met 8 PoE poorten. Daarnaast zijn verschillende modellen in prijs verlaagd en de specificaties van onze 5.0 MegaPixel recorders verbeterd. Deze recorders nemen nu ook 4K ultra HD op.

Ook nieuwe HD-CVI camera's

Ook de modellen CC-DC1, CC-DC2, CF-DC1 en CF-DC2 hebben een witte variant gekregen en zijn daardoor ook in twee kleuren leverbaar. Naast de nieuwe kleur is in de 720p serie een nieuwe camera toegevoegd: de CC-BC4 met een stijlvol design en 720p beeldsensor.