Woning bewaken camera

  • Geplaatst op
Woning bewaken camera

Woning bewaken camera

Wanneer jij kwaadwilligen van je terrein af wilt houden, kun je hier camerabewaking voor aanschaffen. In dat geval kun je ervoor zorgen dat je mensen die niets te zoeken hebben op jouw terrein afschrikt en op het moment dat ze wel op jouw terrein blijven, kun je ze opnemen.

 

Regelgeving bewaken woning door middel van camera’s

Mocht er bijvoorbeeld één van jouw eigendommen ontvreemd worden, dan heb je in ieder geval bewijs. Maar wat mag eigenlijk wel en wat mag niet met betrekking tot het beveiligen van jouw huis door middel van camerabeveiliging?

 

Camerabeveiliging openbare weg

Wanneer je de openbare weg deels meeneemt in de bewaking die jij rond jou huis hebt hangen, heb je te maken met de Nederlandse wet- en regelgeving. Die heeft onder andere bepaald dat je personen moet waarschuwen dat jij beelden opneemt. Dit kun je éénvoudig doen, bijvoorbeeld door het plaatsen van een zichtbare sticker op jouw hek of omheining.

 

 

 

Camerabewaking in uw woning

Camerabewaking in uw woning is natuurlijk altijd toegestaan. Het gaat hierbij immers altijd om uw eigendommen. Ook hierbij is het echter wel van belang dat u personen die binnentreden waarschuwt dat u beelden opneemt. In zo’n geval is het waarschuwen door middel van een sticker op de toegangsdeuren van uw huis voldoende.

 

Soorten beveiligingscamera’s

Er zijn verschillende soorten beveiligingscamera’s terug te vinden in onze webshop. Zo kun je kiezen tussen bijvoorbeeld dome of bullet camera’s. Ook kun je bij ons terecht voor complete sets van beveiligingscamera’s. Naar wat voor soort beveiligingscamera’s je ook op zoek bent om jouw woning te bewaken, bij CCTVWinkel.nl vind je het!

 

 

 

Beveiligingscamera’s toebehoren

Ook voor alle toebehoren met betrekking tot beveiligingscamera’s om je huis te bewaken kun je bij ons terecht. Zo vind je binnen onze webshop onder andere de volgende soorten producten die de bewaking van jouw huis compleet kunnen maken:

 

Opnemen op donkere plekken en ‘s nachts

Wanneer je donkere plekken rondom je huis wilt bewaken, is het verstandig om beveiligingscamera’s met infraroodverlichting te kopen. Praktisch alle beveiligingscamera’s die wij aanbieden op onze webshop hebben infraroodverlichting. Om kwaadwilligen nog meer af te schrikken, kun je eventueel ook nog gebruik maken van LED verlichting.

 

Neem gerust contact op

Ben je enthousiast geworden over de mogelijkheden om jouw huis te bewaken? Neem dan contact met ons op! Wij geven je graag voorlichting over de meest geschikte camera’s voor jouw situatie. Wanneer je al één of meerdere beveiligingscamera’s op het oog hebt, kan één van onze medewerkers ook altijd advies geven over de toebehoren die je hiervoor nodig hebt.