IP videocamera's

  • Geplaatst op
IP videocamera's

Wanneer je op zoek bent naar een IP videocamera, ben je bij CCTVWinkel.nl aan het juiste adres! Maar wat zijn nou eigenlijk de voordelen van een IP camera en waarom is deze soort camera in veel gevallen uitstekend geschikt? Lees er meer over in onze nieuwste blog.

IP videocamera

Ben je op zoek naar een IP camera die beelden kan versturen via een computernetwerk of draadloze verbinding? Dan vind je binnen ons assortiment meerdere varianten IP videocamera’s. Een IP videocamera kan beelden die worden opgenomen rechtstreeks streamen via internet. Hierdoor is het mogelijk om waar dan ook ter wereld de beelden live te bekijken, bijvoorbeeld op je smartphone.

 

Voordelen IP videocamera CCTVWinkel.nl

Eén van de grotere voordelen van een IP videocamera, is dat je de mogelijkheid hebt om waar dan ook ter wereld de beelden live te kunnen bekijken. Andere voordelen van het gebruik van een IP videocamera, zijn:

- Ook te gebruiken als losse beveiligingscamera
- Alleen de hoogste kwaliteit IP videocamera binnen ons assortiment
- Tegen zeer voordelige prijzen

 

Eigenschappen IP videocamera

De IP videocamera’s zorgen er door middel van verbinding met het internet dus voor dat jij overal ter wereld de beelden terug kunt zien. Dat komt omdat beeld (en geluid) op dat moment live wordt overgezet naar data die jouw smartphone of tablet kan lezen. Wil je de beelden opslaan, dan is een netwerk video recorder (NVR) of een NAS nodig.

 

IP camera's uit het assortiment van CCTVWinkel

Binnen ons assortiment vind je meerdere soorten IP videocamera’s, waardoor je veel kanten op kunt met je keuze. Al onze IP videocamera’s hebben een IP66 codering, wat wil zeggen dat ze zowel geschikt zijn voor binnen als buiten. In dat geval maakt het dus niet veel uit waar je de IP videocamera’s ophangt, zolang je eigendommen maar goed in beeld komen.

 

Neem gerust contact op

Ben je enthousiast geworden over één van de vele soorten IP videocamera’s uit ons assortiment? Dan bestel je deze gemakkelijk en snel online! Vervolgens doen wij ons best om het product zo snel mogelijk bij je thuis te bezorgen. Heb je nog vragen over een IP videocamera? Neem dan gerust contact met ons op! Samen met jou gaan we graag op zoek naar de meest geschikte IP videocamera voor bescherming van jouw eigendommen.

 

Neem contact op