• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

720p HD-CVI bewakingscamera's

HD-CVI is een relatief nieuwe techniek die het mogelijk maakt 720p HD beeld via eenvoudige coaxkabel of een video balun te versturen. Het is daarmee de ideale vervanger voor standaard analoge bewakingscamera's omdat, in bijna alle gevallen, gebruik kan worden gemaakt van de reeds aanwezige bekabeling.

HD-CVI beveiligingscamera's zijn daarnaast ook nog eens erg betaalbaar en voordeliger dan bijvoorbeeld HD-SDI of HD IP systemen. Let op! Een HD-CVI bewakingscamera dien je wel aan te sluiten op een HD-CVI recorder.

Maximale resolutie
Nachtzicht
Lens & kijkhoek
Kleur
Neview CC-DC2-G - 4-in-1 720p HD camera met BNC - Grijs
2.8-12mm zoomlens, 720p HD beeld, tot 30 meter infrarood, voor binnen en buiten
    Bekijk alle informatie
104,00 89,00
(107,69 Incl. btw)
- +

Eigenschappen 720p HD-CVI bewakingscamera’s

De 720p HD-CVI camera’s zijn op dit moment erg in trek. Dat komt door de goede kwaliteit-prijsverhouding. De 720p HD-CVI camera’s maken namelijk HD beelden en zijn vaak goedkoper dan bijvoorbeeld HD-SDI of HD IP. Daarnaast zijn de 720p HD-CVI erg gebruiksvriendelijk en kun je door middel van een goede kabel over lange afstanden werken.

Waarom kiezen voor 720p HD-CVI bewakingscamera’s?

Met de 720 HD-CVI bewakingscamera’s worden op een analoge manier beelden gemaakt maar zijn deze toch in HD-kwaliteit. De voordelen hiervan zijn dat ze doorgaans goedkoper zijn dan andere HD systemen. Het beeld is scherper dan analoog, waardoor je ook kwalitatief geniet van voordelen met de keuze voor 720p HD-CVI bewakingscamera’s.

Aansluiten op recorder

De verbinding tussen camera en recorder gaat bij HD-CVI camera’s via een coax of combikabel. De CVR sluit je door middel van de meegeleverde adapter aan op het lichtnet. Let er hierbij wel op dat de adapter in de doos van de recorder alleen voor de recorder is en dus niet voor de camera’s.

Analoog of toch digitaal

De voordelen van een 720p HD-CVI bewakingscamera’s werden hierboven al even benoemd. De beelden zijn van een betere kwaliteit dan analoge bewakingscamera’s en zijn over het algemeen goedkoper op veel andere soorten beveiligingscamera’s. Wanneer je je eigendommen goed wilt beveiligen en het liefste niet veel geld kwijt bent, kan het kiezen voor 720p HD-CVI camera’s de juiste keuze zijn!

Neem gerust contact op

Mocht je nog vragen hebben over de 720p HD-CVI bewakingscamera’s of andere camera’s uit ons assortiment, dan kun je gerust contact met ons opnemen. Bij CCTVwinkel.nl staan we klaar voor al je vragen met betrekking tot de camera’s die wij verkopen. Contact opnemen kan hier.