• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Lenzen voor box bewakingscamera & HD camera's

Losse lenzen met CS mount voor het gebruik op box camera’s vind je in deze categorie. Alle verschillende lenzen op deze pagina zijn geschikt voor zowel analoge als HD-SDI beveiligingscamera’s en zijn handmatig in te zoomen en scherp te stellen.

Eigenschappen lenzen CCTVWinkel

De lenzen die je terugvindt in het assortiment van CCTVWinkel zijn geschikt voor zowel analoge als HD-SDI beveiligingscamera’s. De lenzen zijn handmatig in te zoomen en scherp te stellen, waardoor je altijd het door jou gewenste beeld voorhanden krijgt.

Welke lens heb je nodig voor je camerabeveiliging?

De keuze voor de lens hangt af van het doel van je bewakingscamera. Camera’s die een groter gebied moeten filmen kunnen beter beschikken over een kleinere lens met grotere kijkhoek, bijvoorbeeld 2.8 of 3.6 mm. Wil je echter bepaalde objecten of bijvoorbeeld binnenkomende personen filmen, dan voldoet vaak een 6 mm lens.

Andere soorten producten

Ben je niet op zoek naar een lens om je camerabeveiliging mee scherp te stellen, maar andere producten? Neem dan ook eens een kijkje in de rest van ons assortiment! Je vindt bij ons buiten beveiligingscamera’s en sets ook benodigdheden als recorders, kabels en randapparatuur.

Service CCTVWinkel

Bij CCTVWinkel hebben we al onze producten uitgebreid getest. Daardoor kunnen wij jou voorzien van producten met hoogwaardige kwaliteit. Mocht je onverhoopt toch ontevreden zijn over één van onze producten, dan is dat geen probleem. Standaard heb je bij ons dertig dagen bedenktijd, waarbinnen je de producten kunt terugsturen of kunt langsbrengen bij onze vestiging in Hoogeveen.

Neem gerust contact met ons op

Twijfel je over welke lens het meest geschikt is voor jou? Neem dan contact met ons op! Wij helpen je graag verder om ervoor te zorgen dat je de meest geschikte lens kunt uitkiezen. Ook voor al je vragen met betrekking tot onze overige producten, kun je altijd bij één van onze medewerkers terecht. Contact opnemen kan hier.