• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Lenzen

Losse lenzen met CS mount voor het gebruik op box camera’s vind je in deze categorie. Onze lenzen zijn geschikt voor zowel analoge als HD-SDI beveiligingscamera’s en zijn handmatig in te zoomen en scherp te stellen. Bekijk nu ons aanbod en bestel eenvoudig online, dan wordt de lens naar keuze zo snel mogelijk bij je thuisbezorgd.

Eigenschappen lenzen CCTVWinkel

De lenzen die je in onze webshop zijn geschikt voor zowel analoge als HD-SDI beveiligingscamera’s. De lenzen zijn handmatig in te zoomen en scherp te stellen, waardoor je altijd het door jou gewenste beeld voorhanden krijgt.

Welke lens heb je nodig voor je camerabeveiliging?

De keuze voor de lens hangt af van het doel van je bewakingscamera. Camera’s die een groter gebied moeten filmen kunnen beter beschikken over een kleinere lens met grotere kijkhoek, bijvoorbeeld 2.8 of 3.6 mm. Wil je echter bepaalde objecten of bijvoorbeeld binnenkomende personen filmen, dan voldoet vaak een 6 mm lens.

Alles voor jouw camerabewakingssysteem

In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt voor een passend camerabewakingssysteem: camera’s, recorders, kabels, randapparatuur en verschillende accessoires. Naast voeding bieden we bijvoorbeeld ook de volgende accessoires aan:

Service CCTVWinkel

Bij CCTVWinkel hebben we al onze producten uitgebreid getest. Daardoor kunnen wij jou voorzien van producten met hoogwaardige kwaliteit. Mocht je onverhoopt toch ontevreden zijn over één van onze producten, dan is dat geen probleem. Standaard heb je bij ons dertig dagen bedenktijd, waarbinnen je de producten kunt terugsturen of kunt langsbrengen bij onze vestiging in Hoogeveen.

Neem contact op

Twijfel je over welke lens het meest geschikt is voor jou? Neem dan contact met ons op! Wij helpen je graag verder om ervoor te zorgen dat je de meest geschikte lens kunt uitkiezen. Ook voor al je vragen met betrekking tot onze overige producten, kun je altijd bij één van onze medewerkers terecht.