• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

BNC & RCA (tulp) koppelstukjes, pluggen & splitters

Bij het koppelen en splitsen van kabels bij camerabeveiliging, zitten er verschillen tussen kabels van analoge camera’s en kabels van HD-SDI camera’s. De kabels van analoge camera’s laten zich over het algemeen gemakkelijk koppelen en splitsen. Kabels van HD-SDI camera’s kun je, tot een bepaalde lengte, ook koppelen. Splitsen gaat in veel gevallen lastiger. Voor het splitsen van kabels kun je gebruik maken van onze hoogwaardige koppelstukjes om signaalverlies te voorkomen.

Neview CW-KF - BNC koppelstuk - 2 x female
Koppel twee BNC kabels met minimaal signaalverlies
Geschikt voor Analoog, HD-CVI, HD-TVI en AHD
Lagere prijs bij grotere afname
    Bekijk alle informatie
CW-KM - BNC koppelstuk - 2 x male
In grotere aantallen leverbaar vanaf € 1,11

BNC koppelstuk, 2 x male
    Bekijk alle informatie
CW-BMRF - BNC male naar RCA female plug
In grotere aantallen leverbaar vanaf € 1,15

BNC male naar RCA female plug
    Bekijk alle informatie
CW-BFRM - BNC female naar RCA male plug
In grotere aantallen leverbaar vanaf € 1,15

BNC female naar RCA male plug
    Bekijk alle informatie
CW-BMRM - BNC male naar RCA male plug
In grotere aantallen leverbaar vanaf € 1,15

BNC male naar RCA male plug
    Bekijk alle informatie
CW-S31M2 - BNC kabelsplitter - 2 x female, 1 x male
In grotere aantallen leverbaar vanaf € 1,59

BNC female/male kabelsplitter
    Bekijk alle informatie
CW-S3F - BNC kabelsplitter - 3 x female
In grotere aantallen leverbaar vanaf € 1,59

BNC female kabelsplitter
    Bekijk alle informatie

Eigenschappen koppelstukjes, pluggen en splitters
Wanneer je je camerabeveiliging hebt aangesloten, wil je natuurlijk de opgenomen beelden in de best mogelijke kwaliteit bekijken. In sommige gevallen zijn er voor het doorgeven van bijvoorbeeld videosignalen koppelstukjes, pluggen of splitters nodig. Welk koppelstukje, plug of splitter je nodig hebt, hangt natuurlijk af van je type cameraset en wat je ermee wilt doen.

Verschillende soorten
Binnen het assortiment van CCTVWinkel vind je verschillende soorten koppelstukjes, pluggen en splitters voor camerabeveiliging. Zo heb je verschillende koppelstukjes van BNC naar RCA en vind je ook meerdere splitters terug. Welk soort product jij ook nodig hebt om zo effectief mogelijk je camerabeveiliging in te zetten, je vindt het binnen ons assortiment.

Op zoek naar een ander product?
Zijn de BNC & RCA (tulp) koppelstukjes, pluggen en splitters toch niet helemaal datgene waar je naar op zoek was? Neem dan ook eens een kijkje in de rest van ons assortiment. Bij ons vind je alle benodigde producten om jouw camerabeveiliging te installeren en zo optimaal mogelijk in te kunnen zetten.

Korting bij grotere partij
De prijzen die je op deze pagina terugvindt, zijn de prijzen per koppelstukje, plug of splitter. Het kan natuurlijk zo zijn dat je (veel) meer koppelstukjes, pluggen & splitters nodig hebt. Mocht dat zo zijn, dan geniet je bij een grotere afname van korting! Hoeveel je precies kunt besparen, zie je bij de producten zelf terug.

Neem gerust contact op
Wanneer je een vraag hebt over één van de koppelstukjes, pluggen of splitters, dan kun je gerust contact met ons opnemen. We staan je natuurlijk ook graag te woord voor vragen met betrekking tot één van onze andere producten.