• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Gereedschap

Goed gereedschap is het halve werk, zegt men wel eens. Gebruik daarom altijd het juiste stuk gereedschap voor de juiste klus. In onze webshop vind je de professionele gereedschappen die je nodig hebt bij het aanleggen van jouw camerabewakingssysteem, zoals UTP testers en krimptangen die je nodig hebt om RJ45 connectoren aan je UTP kabels te bevestigen. Bekijk ons aanbod en bestel eenvoudig online.

RJ45 krimptang voor cat 5e en cat 6 kabel
Hoogwaardige UTP tang voor het vastzetten van RJ45 connectoren.
    Bekijk alle informatie
Combinatie van RJ45 krimptang + UTP tester
Hoogwaardige UTP tang voor het vastzetten van RJ45 connectoren.
    Bekijk alle informatie
28,49 25,99
(31,45 Incl. btw)
- +

Zelf kabels maken voor beveiligingscamera's

Zijn de standaard kabels voor camerabewaking te kort, of juist te lang? Dan kun je zelf kabels op maat maken. Met ons professionele hoogwaardige gereedschap zet je relatief eenvoudig een connector op een UTP kabel. UTP kabels met een RJ45 connector gebruik je voor IP camera's, of in combinatie met een video balun voor analoge en HD-CVI bewakingscamera's.

 
 

Kies de juiste connectoren

Naast de kwaliteit van de kabel is ook de kwaliteit van de connector belangrijk. Uw beveiligingscamera set moet natuurlijk vrij zijn van storingen. Kies daarom altijd de juiste connector bij de juiste kabel. Vragen? Neem dan contact met ons op zodat één van onze productexperts u verder kan helpen bij het kiezen van de juiste materialen.

 
 

Netwerkkabel testen

Heeft u een netwerkkabel gemaakt? Zitten de RJ45 connectoren aan beide kanten goed op de kabel? Het per ongeluk verkeerd aansluiten van de draden in een netwerkkabel kan een IP camera, recorder of beveiligingscamera's onherstelbaar beschadigen. Schade veroorzaakt door verkeerd aangesloten connectoren valt helaas niet onder de garantie.

Zeker zijn van je zaak? Gebruik dan een UTP tester. Met een UTP tester zie je eenvoudig of de connectoren aan beide kanten gelijk zijn aangesloten. De lampjes (1 t/m 8) moeten in de juiste volgorde (eveneens 1 t/m 8) branden. Een UTP netwerk tester test alleen of de kabel goed is aangesloten, niet de kwaliteit van de kabel en het eventuele signaalverlies. Een UTP test is bij IP camera's en andere apparatuur absoluut aan te raden.

 
 

Alles voor jouw camerabewakingssysteem

In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt voor een passend camerabewakingssysteem: camera’s, recorders, kabels, randapparatuur en verschillende accessoires. Naast voeding bieden we bijvoorbeeld ook de volgende accessoires aan:

Neem contact op

Heb je vragen over onze producten of over hoe je het optimale camerabewakingssysteem realiseert op jouw terrein? Neem dan gerust contact met ons op, we staan je graag te woord!