• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Buitenbehuizing voor box bewakingscamera

Buitenbehuizing gebruik je wanneer je jouw box beveiligingscamera buiten wilt gaan plaatsen. De buitenbehuizing van CCTVWinkel beschikt over voldoende ruimte voor camera’s met een kleine of grote lens en werkt preventief door zijn opvallende uiterlijk. Met een bijpassende beugel hang je de behuizing eenvoudig aan een muur of aan een paal.

Kleur
CW-BU - Camerabehuizing voor buiten
Robuuste en duidelijk zichtbare buitenbehuizing voor box bewakingscamera's
    Bekijk alle informatie

Meerdere functies

Buitenbehuizing voor camera’s heeft meerdere functies. Zo zijn ze bijvoorbeeld makkelijk te zien en hebben ze daardoor een preventieve functie. Daarnaast zorgt de buitenbehuizing ook nog voor extra bescherming aan je camerabeveiliging set. Bij CCTVWinkel vind je zowel camerahouders als camerabehuizing voor box camera’s.

Camerahouders

Aan de hand van een camerahouder kun je de buitenbehuizing stevig bevestigen aan een muur of een paal. De camerahouders die je binnen ons assortiment kunt terugvinden, zijn gemaakt van sterk metaal en beschikken over een draaibare en kantelbare kop, waardoor je meerdere kanten op kunt met deze camerahouder!

Camerabehuizing

De camerabehuizing van CCTVWinkel is uitermate geschikt voor box camera’s. De CW-BU camerabehuizing past op de CW-BB camerahouder en vormt daarmee een opvallend en professioneel geheel bij jou buiten de deur. Door middel van deze camerabehuizing is je box camera ook nog eens perfect beschermd tegen weersinvloeden. 

Service CCTVWinkel

Bij CCTVWinkel hebben we service hoog in het vaandel staan. Daarom verkopen we alleen maar kwalitatief hoogwaardige producten, die we zelf getest hebben. Zo weet je zeker dat je gedurende een lange tijd kunt genieten van je buitenbehuizing. Mocht er onverhoopt toch iets aan de hand zijn, dan bieden we altijd minimaal 24 maanden garantie.

Neem gerust contact op

Heb je een vraag over de buitenbehuizing voor box camera’s? Neem dan gerust contact met ons op! Ook voor al je vragen met betrekking tot één van onze andere producten staan onze medewerkers altijd voor je klaar. We horen graag je wensen en eisen aan, om je te kunnen adviseren op het gebied van camerabeveiliging.