• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Buitenbehuizing

Buitenbehuizing gebruik je wanneer je jouw box beveiligingscamera buiten wilt gaan plaatsen. De binnenbehuizing van CCTVWinkel beschikt over voldoende ruimte voor camera’s met een kleine of grote lens en werkt preventief door zijn opvallende uiterlijk. Met een bijpassende beugel hang je de behuizing eenvoudig aan een muur of aan een paal.

Kleur
CW-BU - Camerabehuizing voor buiten
Robuuste en duidelijk zichtbare buitenbehuizing voor box bewakingscamera's
    Bekijk alle informatie

Meerdere functies

Buitenbehuizing voor camera’s heeft meerdere functies. Zo zijn ze bijvoorbeeld makkelijk te zien en hebben ze daardoor een preventieve functie. Daarnaast zorgt de buitenbehuizing ook nog voor extra bescherming aan je camerabeveiliging set. In onze webshop vind je zowel camerahouders als camerabehuizing voor box camera’s.

Camerabehuizing

Onze camerabehuizing is uitermate geschikt voor box camera’s. De CW-BU camerabehuizing past op de CW-BB camerahouder en vormt daarmee een opvallend en professioneel geheel bij jou buiten de deur. Door deze camerabehuizing is je box camera ook nog eens perfect beschermd tegen weersinvloeden.

Camerahouders

Met een camerahouder kun je de buitenbehuizing stevig bevestigen aan een muur of een paal. De camerahouders die je binnen ons assortiment vindt, zijn gemaakt van sterk metaal en beschikken over een draaibare en kantelbare kop, waardoor je meerdere kanten op kunt met deze camerahouder!

Alles voor jouw camerabewakingssysteem

In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt voor een passend camerabewakingssysteem: camera’s, recorders, kabels, randapparatuur en verschillende accessoires. Naast voeding bieden we bijvoorbeeld ook de volgende accessoires aan:

Service CCTVWinkel

Bij CCTVWinkel hebben we service hoog in het vaandel staan. Daarom verkopen we alleen maar kwalitatief hoogwaardige producten, die we zelf getest hebben. Zo weet je zeker dat je gedurende een lange tijd kunt genieten van je buitenbehuizing. Mocht er onverhoopt toch iets aan de hand zijn, dan bieden we altijd minimaal 24 maanden garantie.

Neem contact op

Heb je een vraag over de buitenbehuizing voor box camera’s? Neem dan gerust contact met ons op! Ook voor al je vragen met betrekking tot onze andere producten staan onze medewerkers altijd voor je klaar. We horen graag je wensen en eisen aan, om je te kunnen adviseren op het gebied van camerabeveiliging.