• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Beugels & sokkels voor beveiligingscamera's

Beugels voor camerabewaking kun je gebruiken om camera’s aan een muur of aan het plafond te bevestigen. Hoewel bij veel camera’s standaard een beugel geleverd wordt, is dit niet bij alle modellen het geval. Mocht de meegeleverde beugel niet aan jouw eisen voldoen, dan kun je natuurlijk altijd een extra beugel mee bestellen.

Kleur
CW-SK5-G - Sokkel voor CC-DC1 / CF-DC1
Extra korting bij aanschaf van 2 of meer stuks!
    Bekijk alle informatie
CW-DB - Muurbeugel voor CHD-D2
Extra korting bij aanschaf van 2 of meer stuks!
    Bekijk alle informatie
CW-AD2- Aansluitbox voor witte CHD-B4
Extra korting bij aanschaf van 2 of meer stuks!
    Bekijk alle informatie

Bevestigen van de camera

Wanneer je de ideale positie hebt gevonden om je camera op te hangen, om op die manier veel zicht te hebben op je eigendommen, is het nog zaak om de camera te bevestigen. Sommige camera’s kunnen rechtstreeks op de muur worden bevestigd en in sommige gevallen is het nodig om de camera's door middel van een beugel op te hangen.

Andere producten CCTVWinkel

Ben je niet op zoek naar beugels en sokkels voor camerabeveiliging, maar andere accessoires om de camera’s te bevestigen en te kunnen gebruiken? Ook die kun je vinden in de webshop van CCTVWinkel! Zo kun je bij ons onder andere terecht voor: connectoren, buitenbehuizing, gereedschap of voeding. In ons assortiment vind je altijd de producten die je nodig hebt om jouw eigendommen optimaal te kunnen beveiligen!

30 dagen bedenktijd

Bij CCTVWinkel hebben we service hoog in het vaandel staan. Daarom verkopen wij alleen producten waar we helemaal achter staan, zodat we jou de beste kwaliteit kunnen bieden. Daarnaast geniet je bij ons van dertig dagen bedenktijd. Zijn de sokkels en beugels voor camerabeveiliging dus toch niet helemaal datgene wat je ervan verwacht? Geen probleem! Dan kun je de sokkel of beugel binnen dertig dagen retour sturen of langsbrengen bij onze vestiging in Hoogeveen.

Neem gerust contact op

Heb je nog vragen over de sokkels en beugels voor camerabeveiliging? Neem dan gerust contact met ons op! Ook voor al je vragen met betrekking tot één van onze andere producten staan onze medewerkers voor je klaar. Contact opnemen kun je hier doen.