• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Beugels & sokkels

Sommige beveiligingscamera’s kun je direct aan de muur bevestigen, maar soms heb je ook net even iets nodig voor de perfecte positie. Een beugel of sokkel kan je hierbij helpen. Bekijk ons assortiment beugels, sokkels, muursteunen en andere hulpstukken om die perfecte positie te realiseren. Voor iedere camera hebben we een passend product.

Kleur
CW-SK5-G - Sokkel voor CC-DC1 / CF-DC1
Extra korting bij aanschaf van 2 of meer stuks!
    Bekijk alle informatie
CW-DB - Muurbeugel voor CHD-D2
Extra korting bij aanschaf van 2 of meer stuks!
    Bekijk alle informatie
CW-AD2- Aansluitbox voor witte CHD-B4
Extra korting bij aanschaf van 2 of meer stuks!
    Bekijk alle informatie

Beveiligingscamera bevestigen

Wanneer je de ideale positie hebt gevonden om je camera op te hangen, waarmee je veel zicht hebt op je eigendommen, is het nog zaak om de camera te bevestigen. Sommige camera’s kunnen rechtstreeks op de muur worden bevestigd en in sommige gevallen is het nodig om de camera's met bijvoorbeeld een beugel op te hangen.

Sokkels

Sokkels gebruik je voornamelijk voor het netjes afwerken van je beveiligingscamera. Vaak komt er bekabeling kijken bij het aansluiten van je camera en moeten er gaten in de muur worden geboord. Met onze sokkels werk je dit netjes weg. Onze sokkels zijn geschikt voor verschillende camera’s en je kunt ze buiten gebruiken, maar zijn niet waterdicht.

Aansluitbox

Wil je een beveiligingscamera buiten afwerken, waar deze ook bijvoorbeeld in contact komt met regen? Dan heb je een waterdichte sokkel nodig. Hiervoor kun je onze aansluitboxen gebruiken. Deze zijn allemaal IP44 waterdicht.

Beugels, steunen en houders

Verder vind je in onze webshop allerlei hulpstukken, zoals beugels, muursteunen en plafondhouders om al je beveiligingscamera’s perfect mee te positioneren.

30 dagen bedenktijd

Bij CCTVWinkel staat service hoog in het vaandel. Daarom verkopen wij alleen producten waar we helemaal achter staan, zodat we jou de beste kwaliteit kunnen bieden. Daarnaast geniet je bij ons van dertig dagen bedenktijd. Zijn de sokkels en beugels voor camerabeveiliging dus toch niet helemaal datgene wat je ervan verwacht? Geen probleem! Dan kun je de sokkel of beugel binnen dertig dagen retour sturen of langsbrengen bij onze vestiging in Hoogeveen.

Alles voor jouw camerabewakingssysteem

In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt voor een passend camerabewakingssysteem: camera’s, recorders, kabels, randapparatuur en verschillende accessoires. Naast voeding bieden we bijvoorbeeld ook de volgende accessoires aan:

Neem contact op

Heb je nog vragen over de sokkels en beugels voor camerabeveiliging? Neem dan gerust contact met ons op! Ook voor al je vragen met betrekking tot onze andere producten staan onze medewerkers voor je klaar.