• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Accessoires

Met onze accessoires voor beveiligingscamera’s breid je jouw camerabewakingssysteem optimaal uit. Je vindt hier alles om jouw systeem perfect op maat te maken én aan alle regels te voldoen. Want wist je dat je verplicht bent jouw systeem kenbaar te maken, wanneer je openbaar terrein filmt? En dat jouw oprit en voordeur daar ook onder vallen? Bekijk al onze accessoires en maak jouw systeem deze week nog compleet.

Voeding en stroom

Één camera, of een heel camerabewaking systeem voeden? In deze categorie vind je verschillende kabels, splitters, voedingen en voedingskasten. Alles voor het aansluiten van al jouw bewakingscamera's.

 
 

Koppelen en splitsen

Een BNC kabel splitten of koppelen? Kijk in deze categorie voor alle koppelstukken en splitters voor BNC en RCA kabels. BNC koppelstukken zijn geschikt voor zowel analoge camera's als HD-SDI verbindingen.

 
 

Losse connectoren

Losse connectoren om te knijpen, krimpen, solderen of te schroeven, we hebben ze allemaal. Losse connectoren gebruik je voor bijvoorbeeld HD-SDI kabels op rol, of UTP kabel op rol. Gebruik ons gereedschap om connectoren goed vast te zetten.

 
 

Beugels en sokkels

Een camera ophangen, of plaatsen op een sokkel voor extra aansluitruimte? Met de beugels en sokkels uit onze webshop, hang je je beveiligingscamera muurvast op de gewenste plaats. We maken gebruik van stevige metalen en goed passende producten.

 
 

Behuizingen voor buiten

Een box camera buiten plaatsen? Maak gebruik van onze buitenbehuizingen. Deze behuizingen beschermen je camera ook in andere vochtige of stoffige ruimten. Je hangt deze eenvoudig op met een camerabeugel uit de categorie hierboven.

 
 

Stickers en borden

Het aankondigen van beveiligingscamera's is verplicht. Duidelijk aankondigen doe je met het juiste formaat sticker, of een bordje. In ons assortiment vind je veel stickers en borden in verschillende formaten en kleuren. Alleen van topkwaliteit, zodat de boodschap niet door weersomstandigheden verdwijnt.

 
 

Professioneel gereedschap

Ga je zelf aan de slag met het uitbreiden van je netwerk? Bijvoorbeeld met UTP kabel op rol en onze losse RJ45 connectoren? Dan heb je een goede professionele krimptang nodig om deze aan elkaar te bevestigen. Bekijk ons assortiment en schaf meteen een UTP tester aan, zodat je zeker weet dat het goed gelukt is en je materiaal niet onherstelbaar beschadigt.

 
 

Losse lenzen

Voor box camera's bieden we losse lenzen. Een lens met grote kijkhoek, of juist ver ingezoomd (tot wel 50mm), je vindt ze in deze categorie. Uiteraard met universele CS mount en voorzien van 2 jaar garantie!

 
 

Alles voor jouw camerabewakingssysteem

Met onze accessoires maak je een camerabewakingssysteem op maat! Wat heb je nog meer nodig? Ander materiaal van topkwaliteit. Breid je systeem uit of vervang je huidige apparaten met onze:

Advies op maat

Wat heb je nodig om jouw terrein optimaal te beveiligen? We denken graag met je mee. Neem contact met ons op, stel ons al je vragen of kom op afspraak langs in onze showroom, zodat we onze verschillende producten in actie aan je kunnen laten zien. We horen graag van je!